Steinberg Cubase pro education 10.5

Steinberg Cubase Pro 10.5 Education\Educatief

Presonus Studio One 4 Professional

Presonus Studio One 4 Professional

Ableton Live 10 Suite (download)

Ableton Live 10 Suite

Ontvang direct je eigen versie !

Ableton Live 10 suite is snelle, vloeiende en flexibele software voor het maken en uitvoeren van muziek. Het wordt geleverd met effecten, instrumenten, geluiden en allerlei creatieve functies - alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken.
Creëer in een traditioneel lineair arrangement of improviseer zonder de beperkingen van een tijdlijn in Live's Session View. Beweeg vrij tussen muzikale elementen en speel met ideeën, zonder de muziek te stoppen en zonder je flow te onderbreken.

€ 599,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AbLive10SuiteDWN

Ableton live 10 Suite Download

ontvang direct je eigen versie.
Na de bestellingen loggen we direct in bij ableton, en uitvangt direct uw licentie.

Ableton Live 10 suite is snelle, vloeiende en flexibele software voor het maken en produceren van muziek.
Niet alleen geschikt hoor het produceren maar ook voor het mixen van nieuwe muziek, en het ameken van mixen met bestaande nummers. Live 10 suit wordt geleverd met audio effecten, instrumenten, sample packs en allerlei creatieve functies - alles wat je nodig hebt om elke style muziek te maken en te mixen
Creëer in een traditioneel lineair arrangement of improviseer zonder de beperkingen van een tijdlijn in Live's Session View, deze view word ook veel gebruikt door vove performers. Klik vrij tussen alle muzikale audio clips en midi partijen en speel met ideeën, zonder de muziek te stoppen en zonder je flow te beinvloeden.

Maak krachtigere geluiden met de nieuwe viruele instrumenten van Live 10 suite . Blijf op de hoogte met talloze workflowverbeteringen. Haal nog meer weg van de computer met Ableton push2. Bouw je geluid op met een samengestelde bibliotheek. En krijg het onbeperkte potentieel van Max for Live, naadloos ingebouwd.

Schets, tweak en experimenteer met ableton live 10 suite

In Live's Session View kun je vrijelijk muzikale ideeën mixen en matchen zonder de beperkingen van een tijdlijn. Ideeën krijgen is razendsnel en het is de ideale plek voor improvisatie. Je kunt MIDI- en audio-loops van verschillende lengtes in elke combinatie spelen, zonder de muziek ooit te stoppen.

Kom in de details met Live 10 suite

In de arrangements weergave kunt u muziek organiseren langs een tijdlijn. Plaats muzikale delen en bouw delen van je liedje. Verdiep je in details zonder je muzikale doelen uit het oog te verliezen - of je nu een eerste idee ontwikkelt of een volledig nummer regelt. Of je kunt alles wat je doet in de Session View opnemen in het arrangement om je weg te improviseren naar een voltooid nummer.

Breng uw ideeën in Live 10 suite

Welke vorm inspiratie ook is, Live geeft je de middelen om het te grijpen. Neem hardware-synths, softwareplug-ins, drummachines, gitaren of andere audio uit de echte wereld op. Je kunt nu Capture MIDI gebruiken om noten op te nemen nadat je ze hebt gespeeld, waardoor je spontane ideeën (en ongelukken) worden omgezet in muziek. En er zijn Live's audio-naar-MIDI-functies, waarmee je drum en melodie- of harmonie partijen kunt omzetten in MIDI-patronen die je kunt bewerken en opnieuw gebruiken met je eigen geluiden.

Gebruik alle geluiden, in elk tempo

Een van de dingen die het maken met Live 10 suite zo vloeiend maakt, is de mogelijkheid om het tempo en de timing van elke audio te wijzigen, in realtime, zonder de muziek te stoppen. We noemen dit kromtrekken. Gebruik kromtrekken om loops van verschillende tempo's te mixen en matchen, timingfouten in opgenomen uitvoeringen te repareren of audio radicaal om te vormen in nieuwe richtingen voor geluidsontwerp.

Meer informatie
EAN4042921875653
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ableton Live 10 Suite (download)
Uw waardering