Facebook Pixel
UDG Creator Headphone Case Small Black Accessory cases

UDG Creator Headphone Case Small Black

UDG Creator Headphone Case Large Black

UDG Creator Headphone Case Large Black

The UDG Creator Headphone Hardcase Large is the smart solution for the professional DJ that knows they need to protect their Headphones.

€ 29,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

UDG Gear

UDG staat voor sublieme kwaliteit, innovatie, comfort, stijl en duurzaamheid.

Onze missie is om producten van topkwaliteit te creëren, DE marktleider te zijn in ons vakgebied en toch echte waar voor uw geld te vertegenwoordigen. DJ's en producenten over de hele wereld vertrouwen op onze producten om hun investeringen in apparatuur, vinyl, cd's en andere kleine maar waardevolle versnellingen te beschermen.

UDG heeft de nummer één merkpositie ingenomen, simpelweg omdat klanten weten dat een UDG-product ongeëvenaard is. Het bedrijf verwierf zeer snel respect en steun van de topprofessionals in de wereldwijde muziekindustrie, onder een simpele pretentie: het bouwen van de perfecte uitrustingstas.

We begonnen in 2000 in de wetenschap dat de metalen LP-flightcase omslachtig was voor DJ's om te dragen, scherpe randen had die kunnen verwonden en meestal erg zwaar was. Hoewel het de platen heel goed beschermde, was het niet gebruiksvriendelijk, dus we dachten dat er een gemakkelijkere en gemakkelijkere manier moest zijn voor reizende muzikanten om hun spullen te vervoeren.

Begin 2000 begonnen we, gebruikmakend van al onze ervaring in de elektronische muziekscene en in gesprek met 's werelds beste DJ's, met de ontwikkeling van de ultieme alternatieve platentas - de UDG SoftBag®.

Tegenwoordig is het UDG-assortiment uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment tassen, koffers en cd-portemonnees voor elke toegewijde DJ. U kunt altijd de ideale UDG-tas kopen voor uw kostbare verzameling muziek en uitrusting.

UDG Creator Headphone Case Large Black

The UDG Creator Headphone Hardcase Large is the smart solution for the professional DJ that knows they need to protect their Headphones.

Specifications:

  • Color: Black
  • Outer dimensions: cm: 22 x 26.5 x 9 | inch: 8.7 x 10.4 x 3.5
  • Inner dimensions: cm: 20.5 x 20.5 x 8.5 | inch: 8.1 x 8.1 x 3.3
  • Material: Durashock molded EVA foam
  • Protections: Soft fleece interior
  • Extras: Heavy duty handle, Easy grip zipper pulls
  • Fits: Pioneer HDJ-2000, HDJ-1500 and most foldable/non-foldable DJ Headphones.
Meer informatie
MerkUDG Gear
EAN8717228276613
Amazon min vk24.7