Facebook Pixel
UDG Ultimate Brace + rivets Accessories

UDG Ultimate Brace + rivets

UDG Ultimate Ball corner (for bottom case) + rivets Accessories

UDG Ultimate Ball corner (for bottom case) + rivets

UDG Ultimate Industrial Rivets (One Pack 25 pcs)

UDG Ultimate Industrial Rivets (One Pack 25 pcs)

Replacement rivets for your UDG Flight Case

€ 2,95
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

UDG Gear

UDG staat voor sublieme kwaliteit, innovatie, comfort, stijl en duurzaamheid.

Onze missie is om producten van topkwaliteit te creëren, DE marktleider te zijn in ons vakgebied en toch echte waar voor uw geld te vertegenwoordigen. DJ's en producenten over de hele wereld vertrouwen op onze producten om hun investeringen in apparatuur, vinyl, cd's en andere kleine maar waardevolle versnellingen te beschermen.

UDG heeft de nummer één merkpositie ingenomen, simpelweg omdat klanten weten dat een UDG-product ongeëvenaard is. Het bedrijf verwierf zeer snel respect en steun van de topprofessionals in de wereldwijde muziekindustrie, onder een simpele pretentie: het bouwen van de perfecte uitrustingstas.

We begonnen in 2000 in de wetenschap dat de metalen LP-flightcase omslachtig was voor DJ's om te dragen, scherpe randen had die kunnen verwonden en meestal erg zwaar was. Hoewel het de platen heel goed beschermde, was het niet gebruiksvriendelijk, dus we dachten dat er een gemakkelijkere en gemakkelijkere manier moest zijn voor reizende muzikanten om hun spullen te vervoeren.

Begin 2000 begonnen we, gebruikmakend van al onze ervaring in de elektronische muziekscene en in gesprek met 's werelds beste DJ's, met de ontwikkeling van de ultieme alternatieve platentas - de UDG SoftBag®.

Tegenwoordig is het UDG-assortiment uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment tassen, koffers en cd-portemonnees voor elke toegewijde DJ. U kunt altijd de ideale UDG-tas kopen voor uw kostbare verzameling muziek en uitrusting.

UDG Ultimate Industrial Rivets (One Pack 25 pcs)

Replacement rivets for your UDG Flight Case

Specifications:

  • Color: Black
  • Outer dimensions: 0.5 x 1.4 cm | 0.2 x 0.6 inch
  • Inner dimensions: Not Applicable
  • Material: Aluminum
  • Protections: Not Applicable
  • Extras: Not Applicable
  • Fits: N/A
Meer informatie
MerkUDG Gear
EAN8718969211079
Amazon min vk8.72