UDG Ultimate StarterBag Black / White Logo Vinyl & gear cases

UDG Ultimate StarterBag Black / White Logo

UDG Ultimate 7" SlingBag 60 Black

UDG Ultimate 7" SlingBag 60 Black

The 7” SlingBag 60 the one bag a DJ need to carry around 7-inch records. A perfect size bag for a minimalist DJ set!

€ 49,95
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

UDG Gear

UDG staat voor sublieme kwaliteit, innovatie, comfort, stijl en duurzaamheid.

Onze missie is om producten van topkwaliteit te creëren, DE marktleider te zijn in ons vakgebied en toch echte waar voor uw geld te vertegenwoordigen. DJ's en producenten over de hele wereld vertrouwen op onze producten om hun investeringen in apparatuur, vinyl, cd's en andere kleine maar waardevolle versnellingen te beschermen.

UDG heeft de nummer één merkpositie ingenomen, simpelweg omdat klanten weten dat een UDG-product ongeëvenaard is. Het bedrijf verwierf zeer snel respect en steun van de topprofessionals in de wereldwijde muziekindustrie, onder een simpele pretentie: het bouwen van de perfecte uitrustingstas.

We begonnen in 2000 in de wetenschap dat de metalen LP-flightcase omslachtig was voor DJ's om te dragen, scherpe randen had die kunnen verwonden en meestal erg zwaar was. Hoewel het de platen heel goed beschermde, was het niet gebruiksvriendelijk, dus we dachten dat er een gemakkelijkere en gemakkelijkere manier moest zijn voor reizende muzikanten om hun spullen te vervoeren.

Begin 2000 begonnen we, gebruikmakend van al onze ervaring in de elektronische muziekscene en in gesprek met 's werelds beste DJ's, met de ontwikkeling van de ultieme alternatieve platentas - de UDG SoftBag®.

Tegenwoordig is het UDG-assortiment uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment tassen, koffers en cd-portemonnees voor elke toegewijde DJ. U kunt altijd de ideale UDG-tas kopen voor uw kostbare verzameling muziek en uitrusting.

UDG Ultimate 7" SlingBag 60 Black

The 7” SlingBag 60 the one bag a DJ need to carry around 7-inch records. A perfect size bag for a minimalist DJ set!

Specifications:

  • Color: Black
  • Outer dimensions: cm: 21 x 21 x 16.5 | inch: 8.3 x 8.3 x 6.5
  • Inner dimensions: cm: 20.5 x 19 x 15 | inch: 8.1 x 7.5 x 5.9
  • Material: Water resistant Ballistic Nylon 1680D
  • Protections: Soft fleeced interior provides protection from bumps and knocks
  • Extras: Inside mesh pocket for USB drives, SD cards and small accessories <br>Small front pocket for smaller gears <br>Adjustable shoulder strap <br>Convenient carry handles
  • Fits: Holds up to 60 x 7” records
Meer informatie
MerkUDG Gear
EAN8718969211918
Amazon min vk38.88