Facebook Pixel
Decksaver Pioneer CDJ-900NXS Pioneer

Decksaver Pioneer CDJ-900NXS

Decksaver Pioneer XDJ-700 cover Pioneer

Decksaver Pioneer XDJ-700 cover

Decksaver Pioneer XDJ-1000 MK1 MK2 cover

Decksaver Pioneer XDJ-1000 MK1 MK2 cover

Decksaver cover for Pioneer XDJ-1000 MK1 MK2

€ 50,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Decksaver stofkappen kopen

In januari 2008 bereikte de eerste Decksaver voor de Pioneer CDJ-1000 consumenten. Na een immense drukte binnen de DJ-gemeenschap werd Decksaver al snel de industriestandaard voor het beschermen van DJ-waren in Europese superclubs zoals Ministry Of Sound, Fabric, Space, Pacha en Café Mambo. Vertrouwd door professionals over de hele wereld, heeft het merk naam gemaakt met zijn unieke doorzichtige push-fit covers. In de volgende jaren verspreidde het product zich over de hele wereld en pakte het distributeurs op in heel Europa, Amerika, Afrika, Azië en Australazië.

Decksaver heeft nu een catalogus boordevol meer dan 200 op maat gemaakte producten, die allemaal nog steeds onder één dak in Leeds worden gemaakt, van ontwerp tot eindproduct. Gebruikmakend van meer dan 50 jaar ervaring in de productie van plastic, ondergaan onze producten uitgebreide tests en zijn ze perfect afgewerkt volgens de allerhoogste normen.

Onze push-fit-hoezen beschermen tegen stof, vloeistoffen, rook en stoten en helpen eenheden ook tijdens transport af te schermen - waardoor die kwetsbare knoppen en schuifschakelaars veilig worden gehouden. Decksaver-hoezen zijn ontworpen met een laag profiel, zodat ze in de meeste beschermende koffers en tassen passen.

Op basis van 50 jaar ervaring in de productie van kunststoffen, ontwerptechniek en innovatie, gebruiken we de nieuwste polycarbonaattechnologie, die wordt gebruikt bij de productie van kogelvrij glas, om het Decksaver-assortiment te creëren. Onze producten zijn onmisbaar en op maat gemaakt voor uw opstelling - ze bieden de perfecte pasvorm en bescherming als harnassen, waardoor de levensduur van uw apparatuur wordt behouden.

Vertrouwd door professionals over de hele wereld

Decksaver Pioneer XDJ-1000 MK1 MK2 cover

Designed and engineered in the UK for the Pioneer XDJ-1000 MK1 amp; MK2 CDJ and trusted by nightclubs and professionals worldwide to preserve the lifespan of their equipment. Custom made from super strong polycarbonate to protect the platter, fader and controls during transportation. Precision moulded for an exact fit whilst accommodating cables, your Pioneer XDJ-1000 MK1 amp; MK2 can sit ready for operation. From Pacha and Space in Ibiza to Fabric and Ministry of Sound in London, the constant you’ll find is Decksaver.

Specifications:

  • Cover voor de Pioneer XDJ-1000
  • Materiaal: Polycarbonaat
  • Gewicht: 0,500 kg
  • Afmetingen: 38,60 x 30,80 x 3,60 cm
Meer informatie
MerkDecksaver
EAN5060348660460
Amazon min vk35.36