Facebook Pixel
Decksaver Native Instruments Kontrol S61 cover Native Instruments

Decksaver Native Instruments Kontrol S61 cover

Decksaver Native Instruments Maschine MK3 cover Native Instruments

Decksaver Native Instruments Maschine MK3 cover

Decksaver Native Instruments Maschine Jam cover

Decksaver Native Instruments Maschine Jam cover

Decksaver cover for Native Instruments Maschine Jam

€ 44,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Decksaver stofkappen kopen

In januari 2008 bereikte de eerste Decksaver voor de Pioneer CDJ-1000 consumenten. Na een immense drukte binnen de DJ-gemeenschap werd Decksaver al snel de industriestandaard voor het beschermen van DJ-waren in Europese superclubs zoals Ministry Of Sound, Fabric, Space, Pacha en Café Mambo. Vertrouwd door professionals over de hele wereld, heeft het merk naam gemaakt met zijn unieke doorzichtige push-fit covers. In de volgende jaren verspreidde het product zich over de hele wereld en pakte het distributeurs op in heel Europa, Amerika, Afrika, Azië en Australazië.

Decksaver heeft nu een catalogus boordevol meer dan 200 op maat gemaakte producten, die allemaal nog steeds onder één dak in Leeds worden gemaakt, van ontwerp tot eindproduct. Gebruikmakend van meer dan 50 jaar ervaring in de productie van plastic, ondergaan onze producten uitgebreide tests en zijn ze perfect afgewerkt volgens de allerhoogste normen.

Onze push-fit-hoezen beschermen tegen stof, vloeistoffen, rook en stoten en helpen eenheden ook tijdens transport af te schermen - waardoor die kwetsbare knoppen en schuifschakelaars veilig worden gehouden. Decksaver-hoezen zijn ontworpen met een laag profiel, zodat ze in de meeste beschermende koffers en tassen passen.

Op basis van 50 jaar ervaring in de productie van kunststoffen, ontwerptechniek en innovatie, gebruiken we de nieuwste polycarbonaattechnologie, die wordt gebruikt bij de productie van kogelvrij glas, om het Decksaver-assortiment te creëren. Onze producten zijn onmisbaar en op maat gemaakt voor uw opstelling - ze bieden de perfecte pasvorm en bescherming als harnassen, waardoor de levensduur van uw apparatuur wordt behouden.

Vertrouwd door professionals over de hele wereld

Decksaver Native Instruments Maschine Jam cover

Engineered specifically for the Maschine Jam controller. Super durable polycarbonate shell offers protection from dust, spillages and accidental impact. Each Decksaver is trimmed precisely to fit, leaving cables in place. Slides straight into a flight case or controller bag, perfect for transportation. Shields delicate faders and controls from damage on the road, at home or in the club.

Specifications:

  • Weight 0.6 kg
  • EAN / UPC: 5060348661009
  • Cover Dimension: 32.5 x 29.8 x 3 cm
  • Fit: maschine jam
  • Materiaal: Smoked Polycarbonate
Meer informatie
MerkDecksaver
EAN5060348661009
Amazon min vk31.32