Facebook Pixel
Decksaver Pioneer DDJ-SB3 cover Pioneer

Decksaver Pioneer DDJ-SB3 cover

Decksaver Pioneer DDJ-400 cover Pioneer

Decksaver Pioneer DDJ-400 cover

Decksaver Pioneer XDJ-RR cover

Decksaver Pioneer XDJ-RR cover

Decksaver cover for Pioneer XDJ-RR

€ 64,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Decksaver stofkappen kopen

In januari 2008 bereikte de eerste Decksaver voor de Pioneer CDJ-1000 consumenten. Na een immense drukte binnen de DJ-gemeenschap werd Decksaver al snel de industriestandaard voor het beschermen van DJ-waren in Europese superclubs zoals Ministry Of Sound, Fabric, Space, Pacha en Café Mambo. Vertrouwd door professionals over de hele wereld, heeft het merk naam gemaakt met zijn unieke doorzichtige push-fit covers. In de volgende jaren verspreidde het product zich over de hele wereld en pakte het distributeurs op in heel Europa, Amerika, Afrika, Azië en Australazië.

Decksaver heeft nu een catalogus boordevol meer dan 200 op maat gemaakte producten, die allemaal nog steeds onder één dak in Leeds worden gemaakt, van ontwerp tot eindproduct. Gebruikmakend van meer dan 50 jaar ervaring in de productie van plastic, ondergaan onze producten uitgebreide tests en zijn ze perfect afgewerkt volgens de allerhoogste normen.

Onze push-fit-hoezen beschermen tegen stof, vloeistoffen, rook en stoten en helpen eenheden ook tijdens transport af te schermen - waardoor die kwetsbare knoppen en schuifschakelaars veilig worden gehouden. Decksaver-hoezen zijn ontworpen met een laag profiel, zodat ze in de meeste beschermende koffers en tassen passen.

Op basis van 50 jaar ervaring in de productie van kunststoffen, ontwerptechniek en innovatie, gebruiken we de nieuwste polycarbonaattechnologie, die wordt gebruikt bij de productie van kogelvrij glas, om het Decksaver-assortiment te creëren. Onze producten zijn onmisbaar en op maat gemaakt voor uw opstelling - ze bieden de perfecte pasvorm en bescherming als harnassen, waardoor de levensduur van uw apparatuur wordt behouden.

Vertrouwd door professionals over de hele wereld

Decksaver Pioneer XDJ-RR cover

Custom moulded in the UK to fit the contours of the Pioneer XDJ-RR Controller. Designed for the Digital DJ, our super durable polycarbonate shell offers a high level of protection and slides straight into equipment bags, making it ideal for the travelling DJ. Shields faders and controls from dust, liquid and accidental impact whilst accommodating cables. At home, on the road or in the club, Decksaver has your XDJ-RR covered.

Specifications:

  • Designed to fit: XDJ-RR
  • SKU: DS-PC-XDJRR
  • EAN/UPC: 5060348661528
  • Material: Polycarbonate
  • Colour: Smoked clear
  • Size (D x W x H): 62.4 x 39.66 x 4 cm
  • Weight: 0.96 kg
Meer informatie
MerkDecksaver
EAN5060348661528
Amazon min vk50.7