Decksaver Korg Monologue cover Korg

Decksaver Korg Monologue cover

Decksaver Korg Volca Mk2 cover Korg

Decksaver Korg Volca Mk2 cover

Decksaver Korg Minilogue XD Module cover

Decksaver Korg Minilogue XD Module cover

Decksaver cover voor de Korg Minilogue XD Module

€ 54,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Decksaver stofkappen kopen

In januari 2008 bereikte de eerste Decksaver voor de Pioneer CDJ-1000 consumenten. Na een immense drukte binnen de DJ-gemeenschap werd Decksaver al snel de industriestandaard voor het beschermen van DJ-waren in Europese superclubs zoals Ministry Of Sound, Fabric, Space, Pacha en Café Mambo. Vertrouwd door professionals over de hele wereld, heeft het merk naam gemaakt met zijn unieke doorzichtige push-fit covers. In de volgende jaren verspreidde het product zich over de hele wereld en pakte het distributeurs op in heel Europa, Amerika, Afrika, Azië en Australazië.

Decksaver heeft nu een catalogus boordevol meer dan 200 op maat gemaakte producten, die allemaal nog steeds onder één dak in Leeds worden gemaakt, van ontwerp tot eindproduct. Gebruikmakend van meer dan 50 jaar ervaring in de productie van plastic, ondergaan onze producten uitgebreide tests en zijn ze perfect afgewerkt volgens de allerhoogste normen.

Onze push-fit-hoezen beschermen tegen stof, vloeistoffen, rook en stoten en helpen eenheden ook tijdens transport af te schermen - waardoor die kwetsbare knoppen en schuifschakelaars veilig worden gehouden. Decksaver-hoezen zijn ontworpen met een laag profiel, zodat ze in de meeste beschermende koffers en tassen passen.

Op basis van 50 jaar ervaring in de productie van kunststoffen, ontwerptechniek en innovatie, gebruiken we de nieuwste polycarbonaattechnologie, die wordt gebruikt bij de productie van kogelvrij glas, om het Decksaver-assortiment te creëren. Onze producten zijn onmisbaar en op maat gemaakt voor uw opstelling - ze bieden de perfecte pasvorm en bescherming als harnassen, waardoor de levensduur van uw apparatuur wordt behouden.

Vertrouwd door professionals over de hele wereld

Decksaver Korg Minilogue XD Module cover

De tools die we gebruiken om muziek te componeren en te produceren zijn ons dierbaar. Stof, vloeistof en onbedoelde inslag hebben in de loop der jaren veel goede synthesizers naar beneden gehaald - dit is waar Decksaver tussenkomt. Nauwkeurig getrimd voor een perfecte pasvorm terwijl de kabels erin passen, kan de Minilogue XD-module klaar voor gebruik zitten. Schuift rechtstreeks in een flightcase of draagtas voor maximale bescherming tijdens transport. Beschermt delicate bedieningselementen en interne componenten tegen schade thuis, onderweg en onderweg

Specifications:

  • Designed to fit: Korg Minilogue XD Module
  • SKU: DS-PC-XDMODULE
  • EAN/UPC: 5060348661832
  • Materiaal: Polycarbonate
  • Kleur: Smoked clear
  • Size (L x W x H): 50.6 x 18.8 x 3.4 cm
  • Weight: 0.961 kg
  • Country of origin: United Kingdom
Meer informatie
MerkDecksaver
EAN5060348661832
Amazon min vk38.06