Facebook Pixel
IK Multimedia UNO Synth analoge synthesizer Drum Computers

IK Multimedia UNO Synth analoge synthesizer

korg electribe 2 Drum Computers

korg electribe 2

Arturia Drumbrute Impact

Arturia DrumBrute Impact combineert krachtige, krachtige analoge geluiden, een monsterlijke uitgangs distortion, directe bediening bediening, uitstekende aansluitmogelijkhedenen een krachtige sequencer, en vult je muziek met energie en spierkracht.

€ 299,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Arturia

Arturia, opgericht in Grenoble, Frankrijk in 1999, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van muzieksoftware en hardware voor professionele en amateurmuzikanten.
Het is een team van gepassioneerde mensen toegewijd aan muzikanten bij arturia. Ze durven originele en andere instrumenten te creëren, nieuwe ervaringen te bedenken en producten opnieuw uit te vinden. Naast de Brute synthesizers ook bekend van de keystep pro. NEW verwacht de arturia polybrute

een van de meest populaire producten is een arturia keyboard de arturia minilab mk2

Dit is de drummachine waarop je hebt gewacht.

Arturia DrumBrute Impact combineert krachtige, krachtige analoge geluiden, een monsterlijke uitgangs distortion, directe bediening bediening, uitstekende aansluitmogelijkhedenen een krachtige sequencer, en vult je muziek met energie en spierkracht.

Een nieuw bruut geluid

Arturia DrumBrute Impact legt de nadruk op "Brute" en beschikt over 10 energieke, verfijnde, krachtige analoge geluiden.

U kunt ook de exclusieve "Color" sound-shapers gebruiken om een ​​uniek, per instrument-effect te introduceren voor enige variatie. Vergroot de harmonische inhoud, voeg wat drive toe, snap of kraakt met een druk op de knop, u kunt zelfs toonveranderingen automatiseren door een "Kleur" -reeks te creëren. Als je wilt dat je drums nog harder duwen, gebruik dan de ingebouwde vervorming op de output voor wat drum-geoptimaliseerde crunch.

DrumBrute Impact is een drummachine voor muzikanten en producers die snakken naar rauwe kracht en monsterlijke toon.

Geweldige drums gemakkelijk gemaakt

Je deelt dezelfde prijsvechtende sequencing-architectuur als in de originele DrumBrute, en je zult genieten van de eenvoudige, leuke en intuïtieve sequencer in DrumBrute Impact.

Of u nu complexe, faserende polyritmes of rechte, beukende ritmes wilt creëren; een vinger-drumspel opnemen; punch in een stapsgewijs meesterwerk; DrumBrute Impact klopt op je ritme. Gebruik de aanraakstrip om realtime glitchy, beat-repeat uitsplitsingen te maken, geef een enkel instrument of je hele patroon een pit met een speciale 'Random' knop en voeg wat syncopatie en groove toe met de 'Swing' functie.

Een echte analoge ervaring

Maak verbinding met je andere uitrusting, synchroniseer en maak muziek op de ouderwetse manier.

Ga weg van computerschermen, neem afscheid van submenu's en duik in de wereld van tactiele, onmiddellijke, analoge tevredenheid. Met een enorm scala aan synchronisatie- en connectiviteitsopties, kun je aansluiten op en jammen met vrijwel elke andere synth, sequencer of MIDI-geactiveerd instrument. Mix direct met speciale bedieningselementen voor elke functie, multitrack, record, effect en mix het geluid op jouw manier met meerdere bus-uitgangen. Sla patronen op waar je van houdt, keten ze samen en maak volledige nummers en livesets, allemaal zonder naar een enkel scherm te kijken.

DrumBrute Impact is een enorm klinkend, creativiteitrijk dier, met moeiteloze workflow en verbluffende prestaties.

Elke centimeter een winnaar

Van zijn slijtvaste pads tot zijn rauw gedreven geluidspalet, zijn compacte vorm tot zijn snel te beheersen sequencer, DrumBrute Impact is helemaal opnieuw ontworpen door gepassioneerde muzikanten voor gepassioneerde muzikanten.


Keyfeatures Arturia drumbrute:
• 10 pure analog sounds: Kick, Snare 1, Snare 2, Tom Hi, Tom Low, Cowbell, Cymbal, Closed Hat, Open Hat, and FM Sound
• 64 patterns with up to 64 steps each
• Separate accent per drum
• Optional Color sound-shaping on all instruments (except Cowbell)
• Song mode for chaining patterns
• Polyrhythm capabilities: each drum track can be a separate length
• Swing: global or per instrument
• Randomness: generate pattern variations
• Pattern Looper for beat repeat functions
• Roller for real time instruments rolls
• Output Distortion with bypass
• Smart metronome with headphone override
• Multiple sync options: Internal / MIDI / Clock, including 1PPS, 2PPQ, DIN24, and DIN48
• USB MIDI interface
• Master output, & optional individual audio outputs for Kick, Snares, Hats and FM Sound
• 3.5mm headphone output

Meer informatie
MerkArturia
EAN3760033531212
OOK INTERESSANT
  1. Arturia Drumbrute B-stock Synthesizers
    Arturia Drumbrute B-stock
    Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 449,00