Facebook Pixel
Arturia Sound Explorers Collection Instruments

Arturia Sound Explorers Collection

Steinberg Halion 6 VST sampler Instruments

Steinberg Halion 6 VST sampler

Arturia V Collection 8

V Collection 8 

De voortzetting van Arturia's ongelooflijke verhaal. Een combinatie van wereldschokkende analoge synths, essentiële digitale muziekmakers, prachtige piano's en immense orgels. Deze oorsprong van iconisch geluid wordt in de virtuele wereld gebracht met een ongeëvenaarde modelleertechnologie. V Collection 8 bevat nu 28 instrumenten , tijdloos qua geluid, uniek qua ontwerp, weer tot leven gebracht voor uw creatieve kracht.

Speciale prijs € 499,00 Normale prijs € 599,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Arturia

Arturia, opgericht in Grenoble, Frankrijk in 1999, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van muzieksoftware en hardware voor professionele en amateurmuzikanten.
Het is een team van gepassioneerde mensen toegewijd aan muzikanten bij arturia. Ze durven originele en andere instrumenten te creëren, nieuwe ervaringen te bedenken en producten opnieuw uit te vinden. Naast de Brute synthesizers ook bekend van de keystep pro. NEW verwacht de arturia polybrute

een van de meest populaire producten is een arturia keyboard de arturia minilab mk2

NEW Arturia V Collection 8

V Collection 8 is de voortzetting van Arturia's ongelooflijke verhaal. Een combinatie van wereldschokkende analoge synths, essentiële digitale muziekmakers, prachtige piano's en immense orgels. Deze oorsprong van iconisch geluid wordt in de virtuele wereld gebracht met een ongeëvenaarde modelleertechnologie. V Collection 8 bevat nu 28 instrumenten , tijdloos qua geluid, uniek qua ontwerp, weer tot leven gebracht voor uw creatieve kracht.

Emulator II V Retro Sampling Ensemble. Gebaseerd op het multitimbrale bemonsteringspictogram dat favoriet is bij iedereen, van Depeche Mode tot Trent Reznor. De perfecte stoffige lo-fi-bemonsteringstoolkit, die de originele digitale gruis van de Emulator combineert waar je van houdt met de geavanceerde creatieve flexibiliteit die je nodig hebt.

Vocoder V Supreme Voice Shape-Shifter. Van de kenmerkende robotzang van Daft Punk tot de allernieuwste formant-texturen, de iconische 16-bands vocoder is uitgebreid met geavanceerde synthesizer-, sampler- en modulatiemogelijkheden en biedt een onderscheidend geluid dat echt voor zichzelf spreekt.

JUN-6 V Instant Analog Love. De legendarische pure analoge geest van de Juno-serie, de DCO-klassieker die polyfonie naar de massa bracht. Met een onweerstaanbaar romig geluid dat de ziel roert, met iconisch refrein en verbeterde modulatie voor de rijkste akkoorden en arps.

OB-Xa V Legendarische grommachine. De immense analoge kracht van de 'Jump'-synth uit de jaren 80-hitlijsten naar het moderne muziektijdperk brengen. Trouw aan het vette, agressieve geluid van het origineel en vol nieuwe functies, neemt OB-Xa V je mee voor een wilde sonische rit.

Stage-73 V2 elektrische zielmachine. De soulvolle klanken van de elektrische piano van Rhodos, weer tot leven gebracht met verbluffend realisme. State-of-the-art fysieke modellering biedt een ongeëvenaard authentiek gevoel en maatwerk, met een pedaal & amp-rig en geavanceerde dynamische tweaks om je te helpen je eigen EP-stem te vinden.

 

Analog Lab V Uw poort naar inspiratie. Tijdloze geluiden, direct toegankelijk, allemaal in één intuïtieve interface. 2000 vakkundig gemaakte presets van elk V Collection-instrument, intelligent bladeren door geluid, eenvoudig mixen en gelaagdheid van geluiden en nog veel meer - je favoriete keyboardarsenaal. Een geheel nieuwe lay-out, eenvoudigere preset-navigatie en krachtige nieuwe prestatiemodi voor de studio en live op het podium .
Elk instrument in V Collection 8 heeft dezelfde intelligente preset-browser. Vind direct het perfecte geluid of experimenteer met iets nieuws. Zoek op naam, stijl of blader door categorieën; voeg geluiden toe aan uw favorieten om ze onmiddellijk op te roepen; opmerkingen toevoegen en uw eigen afspeellijsten maken; het vinden van uw geluid was nog nooit zo eenvoudig.

Wil je het veranderen? Elk instrument geeft je toegang tot de Arturia Sound Store , een enorme verzameling gratis en premium soundbanks die elke maand wordt bijgewerkt. Van genre-themapakketten tot releases van artiesten tribute, de Sound Store heeft alle inspiratie die je ooit nodig hebt binnen handbereik.

 

Meer informatie
MerkArturia
EAN3760033531670
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
OOK INTERESSANT
  1. Native Instruments komplete 13 Ultimate Native instruments
    Native Instruments komplete 13 Ultimate
    Speciale prijs € 1.099,00 Normale prijs € 1.199,00