Antelope Discrete 4 Synergy Core Audio interface

Antelope Discrete 4 Synergy Core

Antelope Orion Studio Synergy Core Audio interface

Antelope Orion Studio Synergy Core

Antelope Discrete 8 Synergy Core

Antelope Discrete 8 Synergy Core

De volgende generatie DISCRETE 8 Thunderbolt / USB-interface, de Discrete 8 Synergy Core is voorzien van dubbele DSP-chips en een FPGA-processor die samenwerken om bekroonde Antelope FX te draaien, evenals effecten\plugins van derden die toetreden tot het Synergy Core-platform. De antelope Discrete 8 Synergy Core is ideaal voor middelgrote studio's en biedt Thunderbolt- en USB-connectiviteit, 8 console high-en kwaliteit microfoon voorversterkers, 26 totale ingangen en 30 uitgangen

€ 1.290,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

ANTELOPE AUDIO

Digitale helderheid / analoge warmte
Antelope Audio heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van digitale audioklokken, conversie en analoog circuitontwerp. Bij Antelope Audio zijn ze toegewijd om mensen te helpen high-definition geluid te bereiken, zowel in de opnamestudio als thuisomgeving.

Met meer dan 20 jaar in de branche brachten ze ons bij de ontwikkeling van onze 4e generatie van Acoustically Focused Clocking (AFC) jitter management-algoritme, verantwoordelijk voor onze onberispelijke clocken. U kent het waarschijnlijk van Antelope's kenmerkende op kristallen gebaseerde hoofdklokken, die zelfs de producten van onze concurrenten klokken.
Bij Antelope Audio zeggen we dat de beste clock gelijk is aan het beste geluid.

Antelope Discrete 8 Synergy Core

De volgende generatie DISCRETE 8 Thunderbolt / USB-interface, de Discrete 8 Synergy Core is voorzien van dubbele DSP-chips en een FPGA-processor die samenwerken om bekroonde Antelope FX te draaien, evenals effecten\plugins van derden die toetreden tot het Synergy Core-platform. De antelope Discrete 8 Synergy Core is ideaal voor middelgrote studio's en biedt Thunderbolt- en USB-connectiviteit, 8 console high-en kwaliteit microfoon voorversterkers, 26 totale ingangen en 30 uitgangen - inclusief twee speciale ReAmp-uitgangen. Er is zelfs een voetschakelaar om uw workflow te versnellen. En met 36 gratis plug-ins voor antilope-effecten, biedt de Discrete 8 Synergy Core u een scherpe set van creatieve tools om uw projecten van inspiratie tot een final master te brengen.

 

Specificaties Discrete 8 synergy core

Premier Synergy Core FX-verwerking
36 inclusief realtime audio-effecten + optionele effecten
8 Klasse A microfoonpres met discrete transistor ontwerp
Toonaangevende DA-monitoruitgangen met 130 dB DNR
4e generatie 64-bit akoestisch Focused Clocking
8 analoge lijnuitgangen via DB25 (DC-gekoppeld)
Thunderbolt ™ & USB-connectiviteit
Een paar monitor-outs op TRS
2 stereo hoofdtelefoonuitgangen
3 Word Clock-uitgangen
Intuïtief softwarebedieningspaneel
Premier Synergy Core FX processing

 

Meer informatie
EAN853744004809