Facebook Pixel
Focusrite Scarlett 2i2 3rd audio interface Focusrite Scarlett 2i2

Focusrite Scarlett 2i2 3rd audio interface

Focusrite scarlett 8i6 3rd Audio Interface Focusrite Scarlett 2i2

Focusrite scarlett 8i6 3rd Audio Interface

Focusrite Scarlett 4i4 3rd Audio Interface

Focusrite Scarlett 4i4 3rd Audio Interface

De Focusrite scarlett 4i4 is de interface van meer I/O. Leg meer vast van uw steeds groter wordende installatie met meer ingangen, meer uitgangen en meer connectiviteit.

Vier gebalanceerde lijningangen, voor het aansluiten van synths of andere lijnniveau-audio, en vier gebalanceerde uitgangen, voor monitoring en effecten verzendt.

 

€ 199,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Focusrite

Bij focusrite maken ze audio-interfaces, en dat is alles wat ze doen. Het is de taak van een audio-interface om tussen jou en je geluid te worden gedeeld met de wereld, en wij zijn de beste ter wereld om dat mogelijk te maken. Bekend is de scarlett 2i2
Focusrite is bekend geworden om zijn microfoon pre-amps.

Focusrite Scarlett 4i4 3rd Audio Interface

De focusrite scarlett 4i4 is de interface van meer I/O. Leg meer vast van uw steeds groter wordende installatie met meer ingangen, meer uitgangen en meer connectiviteit.

Vier gebalanceerde lijningangen, voor het aansluiten van synths of andere lijnniveau-audio, en vier gebalanceerde uitgangen, voor monitoring en effecten verzendt.

Aansluiten en produceren; al je instrumenten, altijd. Met twee 3 rd Generation voorversterkers, vier line-ins en vier gebalanceerde outs - voor synths, drum machines of looping hardware effecten - onze meest verbonden bus-powered-interface platen waar uw instrumenten. Besteed minder tijd aan het aansluiten en meer aan het spelen.

Focusrite Control maakt het eenvoudig om uw audio- en cue-mix, loopback en monitormixen te routeren vanaf uw Mac®, pc, iPad®, iPhone® of iPod touch®.

Uw Focusrite Scarlett 4i4-interface wordt geleverd met een hele reeks opnamesoftware, geluiden en plug-ins om uit te kiezen:

  • Avid® Pro Tools® | Eerste Focusrite Creative Pack : honderden virtuele instrumentgeluiden, 500 MB loops en geweldig klinkende effecten
  • Ableton® Live Lite ™: toonaangevende software voor het maken van muziek
  • Abonnement voor drie maanden splice-geluiden: krijg toegang tot miljoenen hoogwaardige, royaltyvrije one-shots, loops en presets met dagelijks nieuwe releases
  • XLN : Toegang tot een van de vier virtuele toetsenborden wanneer u uw eerste stuk Focusrite- of Novation-hardware registreert.
  • Softube bundel: drie van Softube's wereldklasse reverb, vertraging en distortion plug-ins, en een eenvoudig te gebruiken mastering tool
  • Focusrite Red Plug-in Suite: modelleert nauwkeurig onze klassieke Red 2-equalizer en Red 3-compressor
  • Focusrite Plug-in Collective : ontvang gratis versies van de meest innovatieve software en profiteer van kortingen
  • Focusrite Control: routeer uw audio- en cue-mix, loopback en monitormixen, vanaf uw Mac®, pc, iPad®, iPhone® of iPod touch
  •  
Meer informatie
EAN726152027312
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!