Facebook Pixel
Focusrite scarlett solo 3rd gen Focusrite Scarlett 2i2

Focusrite scarlett solo 3rd gen

Focusrite scarlett solo studio bundel 3rd Gen Focusrite Scarlett 2i2

Focusrite scarlett solo studio bundel 3rd Gen

Steinberg ur22c-recording-pack

Steinberg UR22C Recording Pack

Het UR22C Recording Pack is het complete pakket voor het opnemen van hoogwaardige muziek, podcasts of interviews en voor live streaming audio. De compacte, robuuste UR22C-audio-interface heeft alle aansluitingen en faciliteiten die nodig zijn om op te nemen in fantastische 32-bits / 192 kHz-kwaliteit, met de meegeleverde ST-M01-microfoon en ST-H01-hoofdtelefoon die ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om geweldige opnames te maken.

€ 255,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Steinberg

De Duitse firma Steinberg is gevestigd in Hamburg en werd in 1984 opgericht door Manfred Rürup en Karl Steinberg. De eerste versie's cubase werden op de veel gebruikt op de Atari computers. Later Cubase Audio en de eerste softeare met een MIDI en Audio combinatie. Steinberg valt onder yamaha en heeft inmiddels ook audio interfaces

Steinberg kennen we natuurlijk van Cubase Pro en Cubase artist

Steinberg Bundel, UR22c Audio Interface, Cubase, Microfoon , Koptelefoon

Uw complete opname- oplossing

UR22C RECORDING PACK

ALLES WAT U NODIG HEEFT OM GEWELDIGE OPNAMES TE MAKEN

Het UR22C Recording Pack is het complete pakket van steinberg voor het opnemen van hoogwaardige muziek, podcasts of interviews en voor live streaming audio. De compacte, robuuste steinberg UR22C -audio-interface heeft alle aansluitingen en faciliteiten die nodig zijn om op te nemen in fantastische 32-bits / 192 kHz-kwaliteit, met de meegeleverde ST-M01-microfoon en ST-H01-hoofdtelefoon die ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om geweldige opnames te maken.

Meer informatie
EAN4957812634342