Facebook Pixel
sE Electronics reflexion RF-x Filter akoestiek

sE Electronics reflexion RF-x Filter

Auralex MoPad set van 2 Monitor isolatie

Mopads

Uw luidsprekers zijn de meest kritische componenten die u gebruikt om de kwaliteit van uw werk te verifiëren. Het maakt niet uit hoe goed je mixer, microfoons, voorversterkers, kabels en andere uitrustingsstukken waarin je hebt geïnvesteerd, je hoort pas echt hoe je opnames klinken als je je monitors isoleert van hun omgeving. Dit is waar de Auralex MoPAD's van pas komen

€ 29,95
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Auralex MoPAD

Uw luidsprekers zijn de meest kritische componenten die u gebruikt om de kwaliteit van uw werk te verifiëren. Het maakt niet uit hoe goed je mixer, microfoons, voorversterkers, kabels en andere uitrustingsstukken waarin je hebt geïnvesteerd, je hoort pas echt hoe je opnames klinken als je je monitors isoleert van hun omgeving.

Dit is waar de Auralex MoPAD's van pas komen.

MoPAD-isolatie-isolatieblokken zorgen voor een geluidsisolatie tussen uw monitors en waar uw monitors ook op rusten, waardoor de nauwkeurigheid van uw volledige monitoringsysteem ONMIDDELLIJK wordt verbeterd.

MoPAD's zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden gebruikt voor ondersteuning van vrijwel alle formaten boekenplankluidsprekers of opnamemonitoren tot 100 lbs. elk. Hoewel sommige kleinere luidsprekers voldoende worden ondersteund door een enkele MoPAD, vereisen de meeste de ondersteuning van twee MoPAD's.

MoPAD's zijn betaalbaar, eenvoudig te implementeren en echt effectief in het ontkoppelen van uw monitoren van uw kamer en al zijn inhoud. Je moet wat halen! Totdat je dat doet, weet je nooit hoe je opnames echt klinken. MoPAD's zijn buitengewoon effectief EN echt veelzijdig.

Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor 5 verschillende positioneringsopties. Met behulp van de meegeleverde MoPAD Wedge Adjusters, kunt u uw luidsprekers aanpassen aan luisterhoeken van -8 °, -4 °, 0 °, + 4 ° en + 8 °

Keyfeatures MoPAD:
• Kleuren: houtskool
• Grootte: 12 "x 4 'x 2"
• Vermindert de kleuring
• Verhoogt de helderheid
• Verlaagt de structurele resonantie

Meer informatie
EAN0818105006281