Facebook Pixel
Focal Shape 65 Studio Monitor Studio monitor

Focal Shape 65 Studio Monitor

Avantone Pro CLA-10 passieve studiomonitor set Studio monitor

Avantone Pro CLA-10 passieve studiomonitor set

Avantone Mixcubes Active Black set

Hoewel oorspronkelijk geïnspireerd door de 5C-geluidskubussen van decennia geleden, zijn de Avantone MixCubes de industriestandaard geworden in studio's over de hele wereld en zijn ze de # 1 bestverkopende luidspreker van zijn soort in de geschiedenis geworden.

Toepassing
Actieve opname / mixdown-monitoren

€ 549,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Avantone Pro

Betaalbare audioproducten van hoge kwaliteit. Microfoons, studiomonitors en accessoires. Bekend van de Yamaha NS10 clone studio monitoren en spare parts.

Bij avantone zijn ze van mening dat geweldige audioproducten kunnen worden gemaakt zonder dat deze duizenden dollars moeten kosten. Avantone microfoons en luidsprekers worden gebruikt in studio's over de hele wereld - van thuisprojectstudio's tot wereldberoemde faciliteiten van meerdere miljoenen dollars.

Avantone Mixcubes Actief Zwart Paar

Hoewel oorspronkelijk geïnspireerd door de 5C-geluidskubussen van decennia geleden, zijn de Avantone MixCubes de industriestandaard geworden in studio's over de hele wereld en zijn ze de # 1 bestverkopende luidspreker van zijn soort in de geschiedenis geworden.

Toepassing
Actieve opname / mixdown-monitoren

Engineering Doelstelling
De Avantone Active Mixcubes zijn ontworpen als high-range, full-range aangedreven mini-referentiemonitors voor vaste of externe locaties.
Het secundaire technische facet was het creëren van een tijdloos ontwerp dat past bij een single full-range transducer.

Prestatie doelstelling
Studio's gebruiken voornamelijk 2-weg en 3-weg grotere monitoren die zijn ontworpen om een ​​breed gezichtspunt te vertegenwoordigen op hogere luisterniveaus. In dit nieuwe tijdperk van High Definition Audio is het echter nog steeds nodig om ook te horen hoe uw mix klinkt als deze wordt afgespeeld op kleine "bas-uitgedaagde" systemen zoals televisies, wekkerradio's, computers, autoradio's, iPod docking stations, enz. Het is belangrijk om te oordelen over het mengen, gedeeltelijk gebaseerd op het luisteren naar referentiemonitors die geen tonale afwijkingen veroorzaken veroorzaakt door cross-overs of inferieure drivers met volledig bereik. Er wordt altijd speciale aandacht besteed aan de kritische vocale / gitaar / keyboardgebieden uit het middensegment. Dit is waar het hebben van een full-range monitor zonder een crossover echt onthullend is. Tien maanden R&D comparatief luisteren & tweaken ging in de stem van de AVANTONE MixCubes. Het resultaat is een zeer soepel klinkende upgrade van het volledige bereik van de originele 5C Sound Cubes. Luistertests laten zien dat de MixCubes een soepele, meer open, transparante bovenkant-respons hebben met uitgebreide bas, terwijl hun oorspronkelijke oorspronkelijke karakter behouden blijft.

Kastontwerp
De originele 5C Sound Cubes ™ waren gemaakt van ½ ”spaanplaat bedekt met een opgeplakt houtnerfcontactpapier. We kozen ervoor om dikker, dichter MDF-bord te gebruiken vanwege de hoge stijfheid en inherente lage resonantiekarakteristieken. We zijn begonnen met een 165 mm (6 1/2 ") verzegeld kubusontwerp met afgeronde randen. We hebben vervolgens gekozen voor een elegante hoogglans" RETRO-CREAM "afwerking in polyurethaan. De originelen hadden schroeven of op latere modellen plastic bindingspalen gemonteerd op een verzonken plastic beker. We hebben een upgrade uitgevoerd naar hoogwaardige vernikkelde, machinaal bewerkte massieve metalen bindingsposten (dubbele bananenspatiëring) gemonteerd op een zwart geanodiseerde, gefreesde en gezeefdrukte aluminium aansluitplaat. Vervolgens hebben we een 7 mm dik neopreen pad ingebed in de basis van de kast om te dienen als een antislip-akoestische isolator. Bovendien, voor creatieve montagesituaties,

Driverontwerp
De originelen waren een standaard 5-inch gestempeld frame-ontwerp. We ontwierpen een eigen 5.25 ”gegoten aluminium frame driver / conus assemblage om de prestaties van de originelen te overtreffen. De montagekader wordt vervolgens gepolijst voor een elegant uiterlijk. De papieren kegel, gekozen voor zijn muzikale karakter, is op maat ontworpen en vervaardigd met behulp van de beste Nieuw-Zeelandse pulp met toegevoegde micavezels voor lichter gewicht en stijfheid. De stoffen omlijsting is gemaakt in Japan volgens exacte uniforme diktetoleranties. De bovenplaat en het T-juk van de driver zijn gemaakt van Sumitomo 1008 koolstofarm staal waardoor de hoogste gemodelleerde fluxdichtheid in de opening ontstaat. De magneten hebben een Y- 40-graad (MIL-SPEC) en leveren 43oz op. Hoog vermogen-lage vervorming motorstructuur in de Avantone MixCubes

Versterker ontwerp
We hebben de versterkermodule voor de avantone mixcubes is helemaal opnieuw ontworpen om een ​​echte professionele versterker te zijn. Het bevat "overkill" -concepten bij de selectie van componenten en bij de veiligheid. Het resultaat is een "compromisloze" versterker met robuuste hoofdruimte-eigenschappen die de prestaties van veel duurdere studiorack-mount versterkers zal evenaren.

Meer informatie
EAN794504765908