Avantone Pro CV-12 condensator microfoon

 469,00 inc. btw -  387,60 ex btw

De Avantone “Cabernet (C-serie)” microfoons zijn ontworpen om echte professionele prestaties te leveren. Ze zullen voldoen aan of overtreffen de prestaties en specificaties van veel duurdere microfoons. De avantone CV-12 is echt een prachtig ogende en klinkende microfoon. Het ontwerp, het karakter en de prestaties zijn vergelijkbaar met enkele van de fijne vintage buismicrofoons uit de jaren 1950 en 1960 … maar voor een fractie van de prijs..

Uitverkocht

avantone

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

  • Eenvoudige retourzending
  • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
  • Computers 1-5 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Gegarandeerd veilig afrekenen

Avantone CV-12 microfoon

De Avantone “Cabernet (C-serie)” microfoons zijn ontworpen om echte professionele prestaties te leveren. Ze zullen voldoen aan of overtreffen de prestaties en specificaties van veel duurdere microfoons. De CV-12 is echt een prachtig ogende en klinkende microfoon. Het ontwerp, het karakter en de prestaties zijn vergelijkbaar met enkele van de fijne vintage buismicrofoons uit de jaren 1950 en 1960 … maar voor een fractie van hun kosten!

De robuuste CV-12 microfoonbehuizing en capsuleassemblage zijn nauwkeurig vervaardigd van messing. Esthetisch heeft het een elegante Cabernet-wijnrode afwerking, geaccentueerd met gepolijste nikkelafwerking en grill. Het transformator-gekoppelde buiscircuit heeft zijn oorsprong in beroemde Europese vintage ontwerpen. Elke studio kan de CV-12 met trots aanbieden als een primaire vocale microfoon … Het straalt zowel visueel als sonisch klasse uit. Vervaardigd met behulp van de beste materialen voor een zeer solide gevoel, uitstekende structurele integriteit en robuuste betrouwbaarheid.

De veelzijdige CV-12 microfoon kan professionele resultaten produceren met een warm, aangenaam sonische karakter. De meegeleverde Custom Retro Shockmount is uitstekend in staat een precieze positionering van de microfoon mogelijk te maken, terwijl de overdracht van ongewenste trillingen naar de microfoon wordt geremd. Deze isolatie zorgt voor superieure professionele resultaten.

Merk

Avantone

Avantone Pro is een team dat in staat is om datgene op de markt te brengen waarvan wij vinden dat het ontbreekt in de industrie. Dit kan zo simpel zijn als een bepaald prijspunt waarvan wij vinden dat er aan voldaan moet worden om uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs te bieden. Op andere momenten kan het een item zijn dat simpelweg niet bestaat totdat wij het bouwen. Bij Avantone gebruiken niet de shotgun-benadering bij het creëren van een productlijn. Elk product dat we maken heeft passie en een doel erachter, of het nu $20 of $1000 kost. Bij Avantone doen ze 100% inspectie van onze microfoons in de VS. De meeste van onze concurrenten slaan dit volledig over of voeren in het beste geval "steekproefsgewijze controles" uit. Dit kost ons extra tijd, maar we willen het doen.Het is de overtuiging van avantone dat geweldige audioproducten kunnen worden gemaakt zonder er duizenden dollars voor te vragen. Onze microfoons en luidsprekers worden gebruikt in studio's over de hele wereld - van thuisprojectstudio's tot wereldberoemde faciliteiten van miljoenen dollars. Wij zijn zeer gevoelig voor de werkelijke operationele budgetten van studio's, evenals de worstelende artiesten / songwriters die zijn zeer gepassioneerd over het creëren van geweldige muziek, maar hebben budget beperkingen op basis van gezond verstand uitgaven. Nu kunnen zelfs mensen met een budget geluid van wereldklasse in hun studio's krijgen.
avantone

Extra informatie

EAN

0852437001057