Facebook Pixel
EYE4 Sound Absorption-Diffuse akoestisch paneel Block akoestiek

EYE4 Sound Absorption-Diffuse akoestisch paneel Block

Acoustic Diffuser «Skyline» akoestiek

Acoustic Diffuser «Skyline»

EYE4 Bass Trap Kick

EYE4 Bass Trap Kick

Eye4 bass trap 150MM levertijd 1-5 Dagen levertijd

"Kick" Bastrap akoestische panelen (bass trap) combineren de absorptiefunctie in het laagfrequente gebied en de reflectie van geluid met akoestisch schuim, en een dispersieplaat. Deze apparaten werken perfect in bijna elke ruimte waar er een probleem is met lage frequentie nagalm en staande golven. Een dikke akoestische basis van 100 en 150 mm akoestisch schuimrubber zorgt voor de nodige efficiëntie in de laagfrequente band.

Geen tijd om te wachten, informeer naar de voorraad in ons eigen magazijn, voor directe beschikbaarheid

Montage : Foam Fix of speciale Kit/lijm gebruik geen standaard kit dit vreet het rubber weg

Vanaf € 39,95
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
EYE4 Bass Trap Kick is te bestellen in veelvoud van 1

EYE4 Bass Trap Kick

"Kick" bass trap akoestische panelen (basstrap) combineren de absorptiefunctie in het laagfrequente gebied en de reflectie van geluid met akoestisch schuim, en een dispersieplaat. Deze apparaten werken perfect in bijna elke ruimte waar er een probleem is met lage frequentie nagalm en staande golven. Een dikke akoestische basis van 100 en 150 mm akoestisch schuimrubber zorgt voor de nodige efficiëntie in de laagfrequente band.

De bass trap is een gespecialiseerd materiaal dat is ontworpen om laagfrequente geluidsenergie te absorberen. Dergelijke apparaten worden geaccepteerd als een middel voor akoestische afwerking in controlekamers, thuisbioscopen, opname studio's en andere gebouwen voor de correctie van akoestische ruimte. Deze apparaten zijn daarom letterlijk het enige werkende instrument om de modale besturing van staande golven en laagfrequente resonantie te implementeren. Bass-traps zijn ook een effectief hulpmiddel voor het beheersen van het zogenaamde "SBIR" -effect en de manier om de effecten van "modderfactor" en "kamfiltratie" die zich in het lagere middenbereik bevinden, te verzachten.

Bass Trap eigenschappen

  • Functionaliteit:Absorptie en diffusie;
  • Materiaal:Gelamineerd MDF en schuim (type M1);
  • Absorptiefrequentie:Lage frequenties;
  • Grootte:500x500mm / (20x20 inches);
  • Brandklasse:Euroklasse E;
  • Dikte:100; 150 mm / (4; 5,9 inch);
  • Algemeen NRC:0,44
  • Gewicht:1,45 kg / 3,2 lbs;