Spectrasonics Trilian 1.5 Released!

 

Grote gratis update met uitgebreide functies, nieuwe patches en meer

We zijn enorm verheugd om een ​​belangrijke update van spectrasonics Trilian total bass module virtuele instrument aan te kondigen! Met de nieuwe versie 1.5 hebben we belangrijke nieuwe verbeteringen aan Trilian's Arpeggiator toegevoegd, de synthesefuncties drastisch uitgebreid en de interface heeft een geheel nieuwe, opgefriste look en feel! De 1.5-update bevat ook meer dan 200 gloednieuwe patches en is GRATIS voor alle geregistreerde Trilian-gebruikers.

Major Arpeggiator Update

Trilians Arpeggiator heeft een grote update gekregen in v1.5 met alle nieuwe creatieve tools, waardoor het een van de meest flexibele arpeggiators ooit is. De vele innovaties omvatten inspirerende nieuwe Step Modifiers, waaronder Pattern Modes, Step Dividers, Pitch Slides en de unieke mogelijkheid om akkoordvoicings en Chord Inversions per stap te veranderen. Ook inbegrepen is een nieuwe Arpeggiator Preset Library die alle creatieve mogelijkheden laat zien. Het beste van alles is dat Trilian 1.5 nu de MIDI-gegevens van de arpeggiator kan vastleggen als een standaard MIDI-bestand, dat naar elke DAW kan worden gesleept voor verdere bewerking!

Expanded Synthese Eigenschappen

Trilian 1.5 bevat nieuwe, uitgebreide synthese functies, waaronder een groot aantal New Filtertypen , Enhanced FM , Ring Modulation , Verdubbelde Harmonia Voices en Polyphonic waveshaping - die zijn toegevoegd voor extra klankvorming mogelijkheden. Volledige FX-modulatie, het dubbele aantal Mod Matrix-slots en nieuwe modulatiebronnen zijn toegevoegd voor nog meer sonische controle.

New Sounds

Trilian 1.5 beschikt over een onlangs uitgebreide geluidsbibliotheek met meer dan 200 gloednieuwe patches geproduceerd door Eric Persing en het veelgeprezen Spectrasonics Sound Development-team. De 1.5-update bevat ook de nieuwe "Trilian Creative" -bibliotheek, een geavanceerde verzameling Omnisphere-patches die speciaal zijn ontworpen voor gebruikers die ook beide instrumenten hebben. Trilian's rijk gedetailleerde basgeluiden kunnen dramatisch worden getransformeerd met behulp van Omnisphere's diepe synthesemogelijkheden. De nieuwe Trilian Creative-bibliotheek bevat unieke en verrassende geluiden die de kracht van deze geweldige combinatie laten zien. De nieuwe patches bieden een extreem grote verscheidenheid aan ongelooflijke geluiden voor moderne muziekproducenten.

Extra functies

Spectrasonics Trilian 1.5 beschikt ook over een nieuw ontworpen, in hoge resolutie aanpasbare gebruikersinterface , een nieuwe minibrowser en een nieuwe volledige browser en innovatieve productie- / bladerfuncties zoals Sound Match ™ om direct gerelateerde geluiden in de bibliotheek te lokaliseren, en Sound Lock ™ om creëer eindeloze nuttige patchvariaties door geluidsaspecten te vergrendelen terwijl u door andere patches bladert.

Prijs en beschikbaarheid
Trilian 1.5 is nu beschikbaar als GRATIS update voor alle geregistreerde Trilian-gebruikers! HIER !