Focusrite Scarlett 2i2 Review, is hij echt zo goed ?

Hierover kunnen we kort zijn: antwoord is ja. In onze recensie van de Focusrite Scarlett 2i2 hopen we u precies te vertellen waarom we denken dat deze voorversterker de een van de beste audio-interface is voor de beginnende producer maar ook voor de gevorderde producer die niet veel aansluitingen nodig heeft.

Focusrite scarlett 2i2 review

De Scarlett 2i2 bekijken kan Hier

Ehh wat is een voorversterker?

Een voorversterker is een zeer belangrijke module in een opnamestudio. Deze is van belang om microfoonsignalen in uw computer op te nemen Je kunt zien waarom dit zo cruciaal is. Als je microfoon is zoals de meeste met een XLR-aansluiting is uitgevoerd, kun je de microfoon niet rechtstreeks op je computer aansluiten. Hiervoor heb je een audio-interface nodig. Gelukkig is een voorversterker ( Pre-amp) ingebouwd in veel audio-interfaces, waaronder de Scarlett 2i2.

De voorversterker versterkt het audiosignaal van uw gevoelige microfoonelementen tot een vol geluid dat helder en hard genoeg is is om mee te werken. Het uitgangs nivo van een microfoon is erg laag. Met een voorversterker wordt dit signaal veel sterker en luider gemaakt, vaak met behulp van fantoomvoeding. De Focusrite Scarlett 2i2 3rd dient niet alleen als audio-interface, maar ook als voorversterker met fantoomvoeding om het beste uit je microfoon te halen.

Hoe Focusrite Scarlett 2i2 audio interface te gebruiken

Zodra uw microfoon is aangesloten op de Scarlett en de Scarlett audio interface is aangesloten op de USB-poort van uw computer, zal uw computer de apparatuur gemakkelijk herkennen met weinig tot geen installatie. Sluit hem gewoon aan en begin ermee! Er is een versterkingsregelknop en een volumeknop voor de hoofdtelefoonplug-in die wordt meegeleverd. Ook inbegrepen is een knop om de fantoomvoeding uit te schakelen, zodat je de microfoon niet tussendoor laat draaien.
Maak je bebruik van DAW software , selecteer hier in wel de ASIO Driver

De focusrite Scarlett 2i2 is een stapje hoger dan de goedkopere maar nog steeds even waardevolle Scarlett Solo. Met de 2i2 kunnen twee microfoons tegelijk worden aangesloten, terwijl de Scarlett Solo slechts voor één microfoon is bedoeld. Het kleine formaat en het lichte gewicht van de Scarlett-voorversterker (mic preamp)maken hem uitermate geschikt voor elke opnamesituatie.

Is hij Echt Goed ?

We gaan geen tijd meer verspillen door ons te herhalen. Als je net begint of alleen de basis nodig hebt, is dit een van de beste audio-interface die momenteel op de markt is. Als je net als vele andere gewoon wilt beginnen met opnemen met een beperkt budget dan is de Scarlett 2i2 een geweldige keuze voor jou. Hopelijk heb je iets gehad aan onze korte Focusrite 2i2 Scarlett-review.

Heb je nog vragen neem contact op met ons en we helpen je graag verder.

scarlett 2i2

Bestel hem hier !