Austrian Audio

oc818

 

Na de sluiting van de AKG- kantoren in Wenen, wilden ze iets nieuws, uitdagends en respectvols creëren voor ons erfgoed. Austrian Audio opende onze deuren in juli 2017 en was geboren.

Gewapend met een schat aan ervaring en een missie om passie te laten horen, stond het team experts klaar om het op te nemen tegen de industriereuzen door ernaar te streven producten te produceren die de geluids- en technische uitmuntendheid belichamen die je zou verwachten van een bedrijf met onze geschiedenis.

Austrian Audio is begonnen met een kernteam van 22 voormalige AKG-medewerkers uit management, akoestiek, elektronica, testen en meten, mechanisch ontwerp, RF / draadloos en software en firmware - en blijven groeien.

Ze zijn misschien relatief nieuw, maar de vaardigheid, kennis en traditie leeft voort bij Austrian Audio, ondersteund door meer dan 350 jaar cumulatieve technische ervaring. En we zijn niet alleen gefocust op erfgoed: houd in de gaten waar onze reis naartoe gaat met technologie, audio en ons.

 

Passie laten horen


In het hart van Wenen ligt een diepe traditie van liefde voor muziek, en daarom vind je in het hart van onze revolutionaire OC818- en OC18- microfoons een even gepassioneerde toewijding aan geluid en technische uitmuntendheid. Genesteld in elke grootmembraan condensator (LDC) microfoon is een zorgvuldig handgemaakte Oostenrijkse Audio CKR12 keramische capsule, ontworpen en gebouwd door ons team van experts, hier in Wenen. Uw passie laten horen is wat ons drijft om de meest voortreffelijk ontworpen producten te maken die vandaag beschikbaar zijn. Of je nu een muzikant, zanger, engineer, producer of artiest bent, wij voorzien je van de best klinkende klassieke tools op de markt.

Austrian Audio is ook verantwoordelijk voor patenten en gepatenteerde technologieën op het gebied van audio, akoestiek, transducers, ruisonderdrukking en meetinstrumenten , evenals gespecialiseerde technologieën in de luchtvaart- en telecomindustrie. Onze innovatieve producten en processen worden over de hele wereld in veel verticale markten gebruikt.

Onze expertise houdt daar niet op. We werken ook samen met geselecteerde marktleiders aan haalbaarheidsstudies, technologie en volledige productontwikkeling. We bieden testen, kwalificatie, screening, certificering, ODM en andere ontwikkelingsdiensten aan binnen onze kerncompetenties akoestiek, werktuigbouwkunde, elektronica, DSP, software en testen en meten. En we zijn niet alleen gefocust op erfgoed: houd in de gaten waar onze reis naartoe gaat met technologie, audio en ons.

Ondersteund door Vienna Business Agency