Facebook Pixel
Ableton Live 11 download Ableton

Ableton Live 11 download

FL Studio Signature Bundle Fl studio software

FL Studio Signature Bundle

Cubase Elements 11

Cubase elements

Cubase elements is een van de krachtigste softwarepakketten voor het maken van muziek ter wereld. Met zijn ongeëvenaarde reeks flexibele tools kunt u snel en intuïtief elk soort muziek maken. Het zit boordevol een breed scala aan virtuele instrumenten, effecten en duizenden geluiden.

€ 99,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Steinberg

De Duitse firma Steinberg is gevestigd in Hamburg en werd in 1984 opgericht door Manfred Rürup en Karl Steinberg. De eerste versie's cubase werden op de veel gebruikt op de Atari computers. Later Cubase Audio en de eerste softeare met een MIDI en Audio combinatie. Steinberg valt onder yamaha en heeft inmiddels ook audio interfaces

Steinberg kennen we natuurlijk van Cubase Pro en Cubase artist

MAAK MUZIEK OP JOUW MANIER MET CUBASE

Cubase elements 11 is een van de krachtigste softwarepakketten voor het maken van muziek ter wereld. Met zijn ongeëvenaarde reeks flexibele tools kunt u snel en intuïtief elk soort muziek maken. Het zit boordevol een breed scala aan virtuele instrumenten, effecten en duizenden geluiden. Of je nu een professionele componist bent of een beginner van muziekproductie, Cubase biedt je alles wat je nodig hebt om je ideeën om te zetten in muziek.

Wil je de verschillen weten tussen Cubase Elements en de andere Cubase versie's kijk dan hier op de cubase vergelijker

Cubase elements is vereenvoudigde versie van cubase 11 pro

Meer informatie
EAN4018271476710
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!