Facebook Pixel
Decksaver Technics Turntable cover Turntable Covers

Decksaver Technics Turntable cover

Decksaver Denon VL12 Prime cover Turntable Covers

Decksaver Denon VL12 Prime cover

Decksaver Rane Twelve cover

Decksaver Rane Twelve cover

Decksaver cover for Rane Twelve

€ 51,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Decksaver stofkappen kopen

In januari 2008 bereikte de eerste Decksaver voor de Pioneer CDJ-1000 consumenten. Na een immense drukte binnen de DJ-gemeenschap werd Decksaver al snel de industriestandaard voor het beschermen van DJ-waren in Europese superclubs zoals Ministry Of Sound, Fabric, Space, Pacha en Café Mambo. Vertrouwd door professionals over de hele wereld, heeft het merk naam gemaakt met zijn unieke doorzichtige push-fit covers. In de volgende jaren verspreidde het product zich over de hele wereld en pakte het distributeurs op in heel Europa, Amerika, Afrika, Azië en Australazië.

Decksaver heeft nu een catalogus boordevol meer dan 200 op maat gemaakte producten, die allemaal nog steeds onder één dak in Leeds worden gemaakt, van ontwerp tot eindproduct. Gebruikmakend van meer dan 50 jaar ervaring in de productie van plastic, ondergaan onze producten uitgebreide tests en zijn ze perfect afgewerkt volgens de allerhoogste normen.

Onze push-fit-hoezen beschermen tegen stof, vloeistoffen, rook en stoten en helpen eenheden ook tijdens transport af te schermen - waardoor die kwetsbare knoppen en schuifschakelaars veilig worden gehouden. Decksaver-hoezen zijn ontworpen met een laag profiel, zodat ze in de meeste beschermende koffers en tassen passen.

Op basis van 50 jaar ervaring in de productie van kunststoffen, ontwerptechniek en innovatie, gebruiken we de nieuwste polycarbonaattechnologie, die wordt gebruikt bij de productie van kogelvrij glas, om het Decksaver-assortiment te creëren. Onze producten zijn onmisbaar en op maat gemaakt voor uw opstelling - ze bieden de perfecte pasvorm en bescherming als harnassen, waardoor de levensduur van uw apparatuur wordt behouden.

Vertrouwd door professionals over de hele wereld

Decksaver Rane Twelve cover

Designed and engineered in the UK specifically for the Rane Twelve turntable. Custom moulded from super durable polycarbonate and finished in a slick smoked/clear hue. Simple push fit design shields tone-arm and other delicate components from accidental damage, whilst leaving cables in place. Be it at home, on the road or in the club - we've got it covered.

Specifications:

  • Weight: 1.305 kg
  • EAN / UPC: 5060348661405
  • Cover Dimension: 41.8 x 37.6 x 9.05 cm
  • Fit: Twelve
Meer informatie
MerkDecksaver
EAN5060348661405
Amazon min vk38.32