Facebook Pixel
Eve SC408 studio monitor Studio monitor

Eve SC408 studio monitor

Eve Audio TS110 Studio monitor

Eve Audio TS110

EVE audio SC3070 studio monitor

Eve Audio SC3070 studio monitor

De Eve SC3070 is een compacte driewegmonitor met uitstekende middenbereikreproductie en gebalanceerd, nauwkeurig geluidsbeeld voor opname-, thuis- en masteringstudio's. SC3070 is met name geschikt voor toepassingen waarbij de volledige vaardigheden van een volwaardig driewegsysteem vereist zijn, maar waar ruimte schaars is

Speciale prijs € 1.649,00 Normale prijs € 1.699,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Eve Audio Studio monitors

EVE Audio is opgericht in mei 2011 in Berlijn, Duitsland en is een door Roland Stenz uit gegroeid tot fabrikant van professionele studio monitors. Een handelsmerk dat alle EVE Audio studiomonitors gemeen hebben, is de verder ontwikkelde technologie van een Air Motion Transformer die anders is dan alle andere vergelijkbare producten. EVE Audio is gevestigd in Berlijn, Duitsland

Eve Audio SC3070 studio monitor

De Eve audio SC3070 is een compacte driewegmonitor met uitstekende middenbereikreproductie en gebalanceerd, nauwkeurig geluidsbeeld voor opname-, thuis- en masteringstudio's. SC3070 is met name geschikt voor toepassingen waarbij de volledige vaardigheden van een volwaardig driewegsysteem vereist zijn, maar waar ruimte schaars is.

EVE Audio's eigen Air Motion Transformer (AMT) RS3 wordt gecombineerd met een speciaal ontworpen 4 "midrange driver om de SC3070 nauwkeurige en niet-gehypede transmissie van hoge en middenfrequenties te geven zonder de luisteraar te vermoeien. Een 7" woofer driver rondt de SC3070 af door nauwkeurige en krachtige lage frequenties te leveren.

De bas en mid-range drivers zijn hetzelfde Silver Cone-ontwerp dat wordt gevonden in de huidige EVE Audio-modellen die hun waarde hebben bewezen in topstudio's over de hele wereld. Deze stuurprogramma's werken met een magneetsysteem met koperkap met lage vervorming, dat vervorming aanzienlijk vermindert. Het met glasvezel gecoate membraanmateriaal is geconstrueerd in een stabiele honingraatstructuur om echte tonale reproductie te garanderen.

Zoals met alle monitoren van EVE Audio, beschikt de eve SC3070 over DSP-elektronica met hoge resolutie. Een hoogwaardige analoge / digitale converter van BurrBrown (24bit / 192 kHz) converteert het analoge ingangssignaal dat wordt geleverd via RCA of XLR. De DSP zorgt voor latency-free filtering en beschermt tegelijkertijd het gehele frequentiebereik tegen overbelasting. Wanneer ingeschakeld, neemt het volume van de SC3070 langzaam toe om genoeg tijd over te laten om het bronvolume te verminderen als het ingangssignaal te luid is.

Aanpassingen aan de akoestische omgeving kunnen worden uitgevoerd via de voorste roterende / druk-encoder met roterende LED-ring. Met deze knop kunt u het systeemvolume waterpas zetten en de filters aanpassen voor ruimtevariabelen (filters met lage plank, gemiddelde capaciteit en hoge plank). Alle instellingen worden weergegeven op de LED-ring en geven direct informatie over de geselecteerde waarden. De helderheid van de LED-ring kan ook worden aangepast voor donkere studio's of videotoepassingen.

Drie hoogwaardige Klasse D-versterkers completeren het systeem en leveren voldoende vermogen voor de eisen van moderne muziekproductie. Geselecteerde volume- en / of filterinstellingen kunnen onafhankelijk van elkaar worden vastgelegd met DIP-schakelaars die zich aan de achterkant van de versterker bevinden om ongeoorloofde of onbedoelde aanpassingen te voorkomen. Het achterwaarts gerichte basreflexkanaal is ontworpen met een lage stromingsruis en versterkt de krachtige en precieze basweergave van de SC3070.

Keyfeatures eve audio SC3070 studio monitor:

• Volwaardige 3-weg nabij / middenveldmonitor
• Gepatenteerde RS3 AMT voor ongerepte hoogfrequente reproductie
• 4-inch glasvezel honingraatwoofer voor heldere middentonen met uiterste details
• 7-inch laagfrequent driver met glasvezel gecoat honingraatmembraan voor krachtige basweergave
• Kast met afgeschuinde ultrastijve frontplaat om ongewenste resonanties en diffractie te verminderen
• Speciale 2 x 100 W Klasse D-versterker elk voor midden- en lage frequenties
• 1 x 50 W Klasse D-versterker voor AMT
• DSP-besturing en verwerking voor perfecte integratie
• Hoge resolutie 24bit / 192kHz Burr-Brown A / D-omzetter
• Dimbare LED-ring
• Afneembare roosters om AMT te beschermen
• Afmetingen: 340 x 250 x 310 cm
• Gewicht: 10 k

Meer informatie
EAN4250626300220