Facebook Pixel
EVE SC307 Studio Monitor Studio monitor

EVE SC307 Studio Monitor

Focal TRIO6 BE Studio Monitor Studio monitor

Focal TRIO6 BE Studio Monitor

EVE SC407 Studio Monitor

EVE SC407 Studio Monitor

Veelzijdige 4-weg monitor voor iedere professionele producer / studio eigenaar . - roterend midden /hoog gedeelte voor zowel verticale als horizontale  plaatsing. De EVE SC407 is een studio monitor zonder compromissen.

€ 1.859,00
incl. 21% btw
Levering vanuit duitsland 1-7 dagen

Eve Audio Studio monitors

EVE Audio is opgericht in mei 2011 in Berlijn, Duitsland en is een door Roland Stenz uit gegroeid tot fabrikant van professionele studio monitors. Een handelsmerk dat alle EVE Audio studiomonitors gemeen hebben, is de verder ontwikkelde technologie van een Air Motion Transformer die anders is dan alle andere vergelijkbare producten. EVE Audio is gevestigd in Berlijn, Duitsland

EVE Audio SC407

Als je op zoek bent naar een combinatie van zowel kwaliteits precisie als vermogen voor uw belangrijkste studioluidsprekers, kan je niet fout gaan met de SC407

De EVE SC407 beschikt over een zeer krachtige versterkerarray, met één versterker per driver. De grotere woofers dupliceren alle frequenties tot een bepaalde crossover-frequentie. De mid-range woofer pakt vanaf daar op. Dit betekent ook dat al onze vierwegluidsprekers symmetrisch zijn, omdat de woofers geen verschillende frequentiebanden bedienen, maar in wezen de basfrequenties dupliceren met een uiterste nauwkeurigheid.

Het resultaat? Ongelooflijke basweergave, een zeer lineaire respons en voldoende vermogen om je hoofdstudio-controlekamer op te schudden.

De stijlvolle grijze plaat in het midden van de luidspreker herbergt niet alleen de midrange woofer en AMT tweeter, maar kan ook worden gedraaid zodat u uw luidspreker verticaal of horizontaal kunt plaatsen.

Tech Talk SC407

De eve audio SC407 is de kleinere monitor in ons assortiment vierwegsystemen, maar hij is zeker niet klein! Twee 6.5 "SilverCone woofers met een speciaal gemaakte 1,5" spreekspoel verlengen de basfrequentierespons tot 35Hz en werken tegelijkertijd tot 280Hz.

Een extra ontwikkelde 4 "SilverCone midrange-eenheid voegt zich bij deze hoogwaardige basdrivers die deze luidsprekers een grotere lineaire uitslag en duidelijke en nauwkeurige middentonen geven. De bas- en midwoofers in onze EVE SC407 zijn voorzien van ons zeer lage vervormings koperen magneetsysteem . Ze combineren onze unieke glasvezel gecoate diafragma's met stabiele honingraatstructuur voor een spectaculair gedetailleerd en helder geluid.

Onze gepatenteerde AMT RS3 (Ribbon System 3) tweeter herbergt een groter magneetsysteem om een ​​hoger uitgangsniveau te leveren met vrijwel geen vervorming, zelfs bij hoge uitgangsniveaus.

Elke driver is voorzien van zijn eigen PWM-versterker voor een totaal uitgangsvermogen op korte termijn van 600 W. Met een maximaal uitgangsniveau van 116dB (SPL @ 1 m) kunt u uw mixen zeker precies beoordelen, ongeacht hun beoogde output niveau is.

Omdat de SC407 perfect krachtige bas combineert met een zeer transparant middenbereik en kristalheldere hoge frequenties, is het voorbestemd om het perfecte hulpmiddel te zijn voor middelgrote tot grote controlekamers, waar kwaliteit en een consistent uitgangsvermogen de belangrijkste variabelen zijn.

Net als bij elke andere EVE-studio monitoren krijg je zowel gebalanceerde XLR-ingangen als ongebalanceerde RCA-ingangen voor meer gemak.

DSP EVE SC407


Met elke EVE-audioluidspreker krijgt u ook hoge resolutie DSP-elektronica. Eén druk op de knop en u hebt toegang tot nauwkeurige volumeregeling en verschillende filterinstellingen die u helpen uw monitors aan te passen aan uw manier van werken. En als u digitale verwerking altijd vermijdt, hebben wij u gedekt. De DSP-engine wordt ondersteund met een hoogwaardige A / D-converter (24bit / 192kHz) van Burr-Brown, die een ongerept signaal naar de DSP-sectie levert. En aangezien de PWM-versterkers rechtstreeks op de DSP zijn aangesloten, is geen extra conversie nodig. Gelieve te bezoeken onze DSP-pagina voor meer informatie over onze DSP filosofie te leren.

Baspoortontwerp EVE Audio


Het zit allemaal in de geometrie. Een van de nadelen van poortcompressie is basvervorming. Naarmate u het volume hoger zet, neemt de efficiëntie van de poort af en neemt de vervorming toe.

We hebben gekozen voor een grote rechthoekige achterpoort zonder harde randen voor onze baspoortontwerpen. Dat is een van de redenen waarom EVE-monitoren een hoge efficiëntie hebben bij de lagere frequenties.

De resultaten? Hoge geluidsdruk met strakke en krachtige basfrequenties die geen poortvervorming veroorzaken. Verhoog het volume en EVE levert een ronde bas

Meer informatie
EAN4250626300084