Facebook Pixel

Fl studio software

Fl studio software

Zeker de creatieve artiest maakt maar wat graag gebruik van Fl Studio software. Je hebt dan namelijk te maken met zeer complete software voor een productieomgeving en toe te passen voor muziek of voor Digital Audio Worksituation (DAW). De Fl Studio software is al twintig jaar een begrip binnen de artiestenwereld, want al twintig jaar weet FL Studio software zich te verbeteren en zijn de innovaties al lang niet mee op de vingers van een hand te tellen.

Software Fl Studio

De software van Fl Studio biedt simpelweg alles wat een artiest nodig heeft om muziek te componeren, te arrangeren, bewerken, opnemen en te mixen. En dat allemaal in één en hetzelfde pakket geleverd. Meer is niet nodig als je een beroep doet op Fl Studio software. Dat de software van Fl Studio ondertussen een van de meest populaire DAW’s is onder de artiesten zegt voldoende. Vooral de zeer creatieve artiesten weten wel raad met de veelzijdige toepasbare software. Geef een creatief artiest Fl Studio software en je hoort ‘m echt nergens meer over. Een van de meest in het oog springende producten die Fl Studio software levert is wel de Akai Fl Studio Fire.

Fl Studio software kopen

Fl Studio software kopen kan dus bijvoorbeeld in de vorm van Fire. De software biedt ontzettend veel extra’s. Zo voer je snel patronen in op de step sequencer en schakel je heel erg snel naar de performance mode als je live wilt gaan spelen. Fire werkt met de Stop modus waarmee je al binnen een paar seconden patronen en reeksen aan de muziek toevoegt. Ook het toevoegen van melodieën en harmonie was nooit zo gemakkelijk terwijl Fl Studio Software je ook in staat stelt MPV 16/32 padlay-outs toe te passen. Je krijgt bovendien meer dan tachtig plug-ins tot je beschikking. De software bied je verder MD Learn en er is sprake van automatisch opnemen en bewerken. Bijzonder is zeker ook de live DJ bediening en het feit dat je heel je leven gratis updates krijgt. Daarmee wordt duidelijk dat Fl Studio software heel erg veel te bieden heeft.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina