adam a7x

ADAM A7X studio monitor

HEDD | Studio Monitors

Hedd Type 20 studio monitor

Focal Trio 11 Be

Waardering:
93% of 100

Focal Trio 11 Be

Naast nieuwe speakers (een 5-inch middentoner en een 10-inch subwoofer) met een hoge efficiëntie en powerhandling, beschikt de Trio11 Be- monitor over alle nieuwste technologieën van Focal als het gaat om akoestiek en elektronica: TMD-  en NIC- technologieën; geoptimaliseerde poorten die dynamische controle en perfecte basdefinitie bevorderen; waardoor nog meer lineariteit van de subwoofer mogelijk is

€ 3.499,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Trio 11 Be

Focal studio Monitors

Focal is een Frans merk, wereldleider in high-fidelity-oplossingen. De knowhow van 'Made in France' wordt al meer dan 40 jaar erkend. Betreed het universum van Focal.

Focal Trio 11 Be

DE LUIDSPREKER VOOR T NEARFIELD EN HET MIDDENVELD

Naast nieuwe speakers (een 5-inch middentoner en een 10-inch subwoofer) met een hoge efficiëntie en powerhandling, beschikt de Trio11 Be- monitor over alle nieuwste technologieën van Focal als het gaat om akoestiek en elektronica: TMD-  en NIC- technologieën; geoptimaliseerde poorten die dynamische controle en perfecte basdefinitie bevorderen; waardoor nog meer lineariteit van de subwoofer mogelijk is ... 

Dankzij de klasse G-versterking levert de focal Trio11 Be een hoge SPL (118dB op 1 m) en biedt een grote veelzijdigheid in gebruik de Trio 11 is geschikt in Nearfield- en midfield toepassingen . Een belangrijke troef, altijd samen met een uiterst precieze geluidsweergave en stereobeeld.

Met een uitgebreide bandbreedte (30 Hz-40 kHz), is deze luidspreker ook als een 3- wegmonitor en een 2- wegmonitor , net als de Trio6 Be , waarmee je de geluidskwaliteit van de mix kan controleren dankzij de FOCUS-modus .

Met Trio11 Be wachten kracht en veelzijdigheid op u!

Voel het verschil!

Meer informatie
EAN3544051801553
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Focal Trio 11 Be
Uw waardering