Facebook Pixel
Focusrite Scarlett 4i4 3rd Audio Interface Focusrite Scarlett 2i2

Focusrite Scarlett 4i4 3rd Audio Interface

Presonus Quantum 2626 thunderbolt 3 Audio Interface Audio interface

Presonus Quantum 2626 thunderbolt 3 Audio Interface

Focusrite scarlett 8i6 3rd Audio Interface

Focusrite scarlett 8i6

De Scarlett-reeks audio-interfaces met studiokwaliteit voor meer aansluitingen dan alle andere. De focusrite scarlett 8i6, met zijn dubbele mic-pres, vaste lijn I / O en MIDI, biedt u precies de juiste connectiviteit om uw hardware muziek configuratie gemakkelijk te verbinden met uw computer.

Speciale prijs € 239,00 Normale prijs € 256,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Focusrite

Bij focusrite maken ze audio-interfaces, en dat is alles wat ze doen. Het is de taak van een audio-interface om tussen jou en je geluid te worden gedeeld met de wereld, en wij zijn de beste ter wereld om dat mogelijk te maken. Bekend is de scarlett 2i2
Focusrite is bekend geworden om zijn microfoon pre-amps.

Audio interface 8 in 6 uit

De Scarlett-reeks audio-interfaces met studiokwaliteit voor meer aansluitingen dan alle andere. De focusrite scarlett 8i6 3rd, met zijn dubbele mic-pres, vaste lijn I / O en MIDI, biedt u precies de juiste connectiviteit om uw hardware muziek configuratie gemakkelijk te verbinden met uw computer.

De Focusrite scarlett 8i6 bied Zes gebalanceerde lijningangen, voor het aansluiten van synths of andere lijnniveau-audio, en vier gebalanceerde uitgangen, voor monitoring en effecten. De scarlett 8i6

Aansluiten en produceren; al je instrumenten, altijd. Met twee 3 rd Gen voorversterkers, zes vaste line-ins en vier gebalanceerde outs - voor synths, drummachines en looping is Focusrite scarlett 8i6 klaar om op te nemen wanneer je bent. Besteed meer tijd aan spelen en minder tijd aan het aansluiten.

Uw scarlett 8i6-interface wordt geleverd met een hele reeks opnamesoftware, geluiden en plug-ins om uit te kiezen

 

Meer informatie
EAN818268497933
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!