Facebook Pixel
Ultrasone Signature Studio koptelefoon Koptelefoon

Ultrasone Signature Studio koptelefoon

Neumann NDH 20 hoofdtelefoon Koptelefoon

Neumann NDH 20 hoofdtelefoon

Hedd HEDDphone

HEDDphone Hoofdtelefoon

Een nieuw hoofdstuk in hoofdtelefoontechnologie

Referentie koptelefoon voor in de studio

De HEDDPhone is het onderwerp geweest van veel hype in audiofiele en Studio / Recording kringen over de hele wereld en ik kan met vertrouwen zeggen dat het met een goede reden was. De HEDDphone is een game-changer en biedt prestaties op TOPniveau voor een stuk onder de prijs van een Top hoofdtelefoon

HEDD introduceert met trots de eerste full-range Air Motion Transformer-hoofdtelefoon voor audiofielen en Studio artiesten De Air Motion Transformer (AMT) is een elektrodynamische transducer die het mogelijk maakt om lucht aanzienlijk sneller te verplaatsen dan gewone spreekspoelen, magnetostatische (vlakke) of elektrostatische systemen. Een doorbraak voor het vastleggen van meer details in een muzikale opname en studio sessie

€ 1.649,00
incl. 21% btw
1-2 DAGEN

HEDD - Analoge studiomonitors met digitale geest

Welkom bij HEDD | Heinz Electrodynamic Designs, een familiebedrijf uit Berlijn, Duitsland. Opgericht door industrieveteraan Klaus Heinz en zijn zoon, mastering engineer en musicoloog Dr. Frederik Knop, produceert HEDD analoge state-of-the-art studiomonitors en HEDDphones® voor alle segmenten van muziekproductie en de consumentenaudiomarkt. Onze luidsprekerontwerpen zijn 100% analoog, maar ze bevatten enkele van de belangrijkste voordelen van digitale signaaloptimalisatie ( HEDD Lineariser® ) en zorgen voor verdere digitale connectiviteit. Maak alstublieft kennis met onze baanbrekende producten!

De topper van Hedd Type 5, Hedd Type 20 en de Heddphone

HEDDphone Koptelefoon

Een nieuw hoofdstuk in koptelefoontechnologie

HEDD introduceert met grote trots de eerste full-range Air Motion Transformer-koptelefoon voor audiofielen en studio artiesten. De Air Motion Transformer (AMT) is een elektrodynamische transducer die het mogelijk maakt om lucht beduidend sneller te verplaatsen dan de bekende spreekspoelen, magnetostatische (vlakke) of elektrostatische systemen. De traditionele zuigerachtige beweging wordt gemaximaliseerd door een opgevouwen diafragma dat de lucht vier keer sneller uitperst: een revolutie voor het weergeven en afspelen van meer details in een audio opnames, en dat hoor je.

30 jaar geleden ontwierp HEDD CEO en Chief Engineer Klaus Heinz de eerste compacte en verkoopbare AMT-tweeter op basis van de originele Air Motion Transformer-uitvinding van Oskar Heil. Sindsdien heeft hij grote stappen gemaakt en de audiokwaliteit verbeterd in verschillende fundamentele revisie's. De 2019-versie van de AMT is te horen in de innovatieve serie ONE studio monitorlijn van HEDD.

Onlangs heeft Heinz zich gefocust op het ontwikkelen van een volledige reeks Air Motion Transformer om nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor dit superieure transducerprincipe. Om de volledige hoorbare frequentieband (en daarbuiten) te reproduceren, bevat de HEDDphone® VVT® (patent aangevraagd). VVT® introduceert een nieuwe membraangeometrie die het AMT-principe uitbreidt naar een lineaire hoofdtelefoon met volledig bereik (10Hz-40kHz). Het vervangt de vaste geometrische structuur van conventionele AMT-drivers omdat de vouwen zowel in breedte als in diepte variëren.

De HEDDphone® introduceert een vierde transducertechnologie. Het brengt de enorme dynamische mogelijkheden en de superieure sonische resolutie van het AMT-principe naar de wereld van topkoptelefoons. HEDDphone® blinkt uit waar het er echt toe doet: in nauwkeurige, ongetemde en ontroerende muziekweergave.

Technische data HEDDphone

Technische data
Concept:
Open over-ear hoofdtelefoon met Air Motion Transformer

Efficiëntie:
87 dB SPL voor 1 mW

Impedantie:
42 Ω

Gewicht:
718 g

Aansluiting:
Mini XLR