Facebook Pixel
Iconnectivity MIOxm Midi Interface MIDI Interface

Iconnectivity MIOxm Midi Interface

Iconnectivity MIOXL Midi Interface

Iconnectivity mioXL ™ is ons vlaggenschip MIDI-krachtpatser, boordevol onze allerbeste technologie en innovaties. Met mioXL ™ is het nog nooit zo eenvoudig geweest om enorme hoeveelheden MIDI-apparatuur aangesloten en met elkaar te laten praten. Benut de kracht van onze geavanceerde computer- en netwerkconnectiviteit en ervaar waarom mioXL herdefinieert wat een vlaggenschip MIDI-interface kan en moet doen.

Speciale prijs € 379,00 Normale prijs € 429,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

De MIDI-interface opnieuw gedefinieerd

mioXL ™ is ons vlaggenschip MIDI-krachtpatser, boordevol onze allerbeste technologie en innovaties. Met mioXL ™ is het nog nooit zo eenvoudig geweest om enorme hoeveelheden MIDI-apparatuur aangesloten en met elkaar te laten praten. Benut de kracht van onze geavanceerde computer- en netwerkconnectiviteit en ervaar waarom mioXL herdefinieert wat een vlaggenschip MIDI-interface kan en moet doen.

Verbind al uw MIDI-apparaten (USB-MIDI, DIN-MIDI, RTP / Netwerk-MIDI) en Mac-, pc- en iOS-computerapparaten met elkaar, en laat deze robuuste, veelzijdige interface u de controle geven over uw MIDI-apparaten en workflow .

Op het podium of in de studio betekent RTP / Network-MIDI-mogelijkheid dat u niet langer wordt beperkt door kabellengte of beperkte USB-poorten. Stapel meerdere interfaces en computers op een netwerk voor ultieme schaalbaarheid en flexibiliteit.

Met de Iconnectivity mioXL ™ kunt u uw MIDI-setup stroomlijnen en uitbreiden, hoe omvangrijk en veeleisend ook. Ook al is het onze krachtigste MIDI-interface, mioXL ™ is nog steeds toegankelijk voor alle gebruikers, zodat je sneller, beter en op creatieve en opwindende nieuwe manieren kunt doen wat je wilt met MIDI.

  • 8 in x 12 uit 5-pins DIN-MIDI-poorten
  • 10x USB-MIDI hostpoorten ondersteunen meerdere USB-MIDI CLASS COMPLIANT MIDI-randapparatuur
  • Ethernet RTP-MIDI-netwerkpoort - 22 virtuele netwerkpoorten kunnen eenvoudig worden toegewezen aan ingebouwde DIN- en USB-poorten en aan andere aangesloten computerapparaten. Deze maken alle MIDI-apparaten toegankelijk voor Mac, pc, iOS en andere mobiele computerapparaten via één kabel.
  • Verbind meerdere computers via toewijsbare virtuele netwerkpoorten
  • USB-computerpoort die Mac-, Windows- en iOS-connectiviteit ondersteunt (iOS via CCK)
  • Plug and Play - geen stuurprogramma's nodig dankzij klasseconforme connectiviteit
  • OLED-display met roterende encoder voor het navigeren door presets en realtime monitoring van MIDI-verkeer
  • De Auracle 2.0 ™ -configuratiesoftware van iConnectivity (te downloaden voor Mac en Windows) maakt het eenvoudig om voorinstellingen voor filteren / routeren / samenvoegen te maken en op te slaan
  • Verbind iOS-apparaten via CCK, WiFi (met behulp van Wi-Fi Ethernet-hub van derden) of bekabelde Ethernet-verbindingen
Meer informatie
EAN835727000305