Korg volca Keys analog loop synthesizer

 129,99 inc. btw -  107,43 ex btw

Korg volca keys analog loop synthesizer
De Korg Volca Keys is een polphic loop synth perfect voor gebruik met Volva Beats of Volca Bass (of beide!) Of elk ander MIDI-compatibel apparaat. Met minimale inspanning kun je beginnen met het bouwen van geweldige synth-lijnen en de boel echt opschudden met het delay-effect!

Uitverkocht

korg

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

  • Eenvoudige retourzending
  • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
  • Computers 1-5 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Gegarandeerd veilig afrekenen

Korg volca keys analog loop synthesizer

De Korg Volca Keys is een polphic loop synth perfect voor gebruik met Volva Beats of Volca Bass (of beide!) Of elk ander MIDI-compatibel apparaat. Met minimale inspanning kun je beginnen met het bouwen van geweldige synth-lijnen en de boel echt opschudden met het delay-effect!

Echte analoge synthese met drie noten
Met de stemfunctie kan iedereen gemakkelijk geluiden creëren
Delay-effect voor nog meer sonische mogelijkheden
Eenvoudige loopsequencer
Met de loop-sequencer kunt u fasen opnemen zoals u ze speelt
Motion Sequencer neemt bewerkingen van knoppen in realtime op
Active Step-functie en Flux-functie om dynamische verandering aan uw sequenties toe te voegen
Handige functies voor enorm gebruiksgemak
Zelfafstemmingsfunctie voor een constante, stabiele toonhoogte
Sync In en Out maakt kloksynchronisatie van meerdere instrumenten uit de volca-serie en Korg’s Monotribe mogelijk
Compact formaat, werking op batterijen en ingebouwde luidspreker voor overal plezier
Volca Keys is een langverwachte synthesizer die een nieuw hoofdstuk toevoegt aan de lange en legendarische geschiedenis van Korg’s analoge synthesizers. Deze analoge lead-synth met 27 toetsen levert een ongelooflijk krachtig geluid in een compacte behuizing. Beginnend met een filtersectie die het circuit van de legendarische miniKORG700S (1974) gebruikt, levert het een verbluffend geluid dat ten volle profiteert van Korg’s halve eeuw knowhow in circuitontwerp.

Met een eenvoudige structuur die een delay-effect en een sequencer bevat, is het ook een ideale keuze voor een eerste analoge synth. Het biedt de rijk expressieve geluiden die kenmerkend zijn voor analoog, waardoor u kunt genieten van eenvoudige maar diepe geluidscreatie. De mogelijkheden zijn eindeloos; u kunt de drie oscillatoren gebruiken om akkoorden te spelen, ze in unisono met detune gebruiken om solide leadlines te produceren, of ringmodulatie toepassen om verre metaalachtige geluiden te creëren.

Merk

Korg

Korg Inc. is een Japanse fabrikant van elektronische muziekinstrumenten, audioprocessors, opname-apparatuur en synthesizers. Bekend van de Volca serie en de Kronos. New sq-64 sequencer en de opsix fm synthesizer. Korg staat boven aan als het gaat om kwaliteit, door de dagen heen blijft ze een betrouwbare partner in de studio en op het podium. De synthesizers zijn toonaangevend. NEW ModwaveSinds de oprichting in 1963 is het doel van Korg geweest om nieuwe ervaringen te creëren in muziek en performance. Dat was de drijfveer achter de creatie van Japans eerste schijfgebaseerde ritmemachine, de Doncamatic, en leidde vervolgens tot rme ontwikkeling van Japans eerste synthesizer en 's werelds eerste naald-type stemapparaat, gevolgd door talloze unieke instrumenten die het plezier van muzikale prestaties aan veel mensen over de hele wereld hebben gebracht.Korg is vastbesloten om door te gaan met het creëren van innovatieve en compromisloze instrumenten die de hoge kwaliteit behouden die professionele artiesten en scheppers inspireert, en die toch toegankelijk genoeg zijn voor iedereen om te bespelen. De muziekinstrumenten die Korg zal leveren zijn een weerspiegeling van de ideeën en waarden van de vele artiesten en gebruikers die van deze producten blijven houden - nu en in de toekomst.
korg