Facebook Pixel
Lewitt - LCT040 MATCH PAIR condensator microfoons Studio Microfoon

Lewitt - LCT040 MATCH PAIR condensator microfoons

Microtech Gefell M 930 Studio Microfoon

Microtech Gefell M 930

Lewitt - LCT040 MATCH condensator microfoon

Lewitt - LCT040 MATCH microfoon

Condensator microfoon voor alle niveau's

De Lewitt LCT 040 MATCH heeft een vlakke respons waardoor het geluid van het instrument nauwkeurig en zonder kleuring kan worden vastgelegd. De beproefde, geteste en getunede condensatorcapsule met klein diafragma zorgt voor een goed uitgebalanceerd geluid met een aangenaam high-end: snelle resultaten, geen gedoe. Dit kan gebruikt worden om audio voor gitaar, bas, percussie of andere instrumenten vast te leggen en geeft de echte essentie van uw optreden weer tijdens live-podium- of opname-/studiotoepassingen.

€ 95,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Lewitt - LCT040 microfoon

Condensator microfoon voor alle niveau's

De Lewitt LCT 040 MATCH heeft een vlakke respons waardoor het geluid van het instrument nauwkeurig en zonder kleuring kan worden vastgelegd. De beproefde, geteste en getunede condensatorcapsule met klein diafragma zorgt voor een goed uitgebalanceerd geluid met een aangenaam high-end: snelle resultaten, geen gedoe.

Transients vormen het DNA van het geluid van het instrument. Omde natuurlijke sfeer van akoestische instrumenten te behouden levert de LCT 040 MATCH van Lewitt een uitstekende transiënte respons. De LCT 040 MATCH kan worden gebruikt om audio voor gitaar, bas, percussie of andere instrumenten vast te leggen en geeft de echte essentie van uw optreden weer tijdens live-podium- of opname-/studiotoepassingen.

De LCT 040 MATCH is gebouwd om lang mee te gaan en toch lichtgewicht dankzij de CNC-gefreesde aluminium behuizing, met een gewicht van slechts 44 g of 1,6 oz. Samen met zijn ruimtebesparende vormfactor worden positionering en installatie eenvoudige taken.

Een cardioïde polair patroon pikt geluid op dat voornamelijk van de voorkant van de microfoon komt. Achtergrondgeluid of andere instrumenten zitten niet in de weg en het signaal blijft perfect schoon.

Kenmerken:

  • Goed uitgebalanceerd geluid met een aangenaam high-end
  • Gemaakt voor akoestische gitaar en drum-opnames
  • Duurzame en lichte aluminium behuizing
  • Cardioïde polair patroon
Meer informatie
EAN847986002051