Lynx AES 16e PCIe AES Audio Interface

Lynx studio AES 16e

De Lynx AES16e bouwt voort op de mogelijkheden van onze industriestandaard AES16 met een bijgewerkte functieset en de voordelen van de PCI Express-interface. De architectuur en hogere bandbreedte van PCI Express verminderen knelpunten en overhead, wat hogere prestaties levert voor computergebaseerde high-end audio

€ 859,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
LynxAES16e

Lynx AES 16e

De Lynx studio AES16e biedt 16 kanalen van 192 kHz AES / EBU I / O.

De Lynx AES16e bouwt voort op de mogelijkheden van onze industriestandaard AES16 met een bijgewerkte functieset en de voordelen van de PCI Express-interface. De architectuur en hogere bandbreedte van PCI Express verminderen knelpunten en overhead, wat hogere prestaties levert voor computergebaseerde high-end audio.

De Lynx studio AES16e x1 PCI Express-kaart biedt 16 kanalen 24-bit AES / EBU digitale audio met een bemonsteringssnelheid van 192 kHz in zowel single-wire als dual-wire AES-modi. Ontworpen om digitale consoles, meerkanaals A / D- en D / A-converters, harddiskrecorders, digitale audiowerkstations en andere digitale audio-apparatuur te integreren, is de AES16e compatibel met Windows- en Macintosh-besturingssystemen.

 

Meer informatie
EAN690534000289
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lynx AES 16e PCIe AES Audio Interface
Uw waardering