Facebook Pixel
ASM Hydrasynth keyboard Synthesizers

ASM Hydrasynth keyboard

Moog Subharmonicon Moog synthesizer

Moog Subharmonicon

Moog One 8 voice synthesizer

Moog One 8 voice analoge synthesizer

61 toetsen, 8 stemmen, programmeerbare, tri-timbrale analoge synthesizer met 3 spanningsgestuurde oscillatoren, 2 onafhankelijke analoge filters, 4 LFO's, 3 envelopegeneratoren, arpeggiator, sequencer, ingebouwde effecten en Eventide Reverb Suite en CV I / O

Speciale prijs informeer naar de beschikbaarheid

Speciale prijs € 6.449,00 Normale prijs € 6.675,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Moog synthesizers

Moog Music is een Amerikaans bedrijf en fabrikant van elektronische instrumenten zoals synthesizers en theremins. Het huidige bedrijf is opgericht door Robert Moog voor het fabriceren van synthesizers en theremins. De minimoog is inmiddels niet meer weg te denken uit de muziek scene. Moog blijft verrassen met nieuwe moog synthesizers en ontwikkelingen, zoals onlangs de Subharmonicon en de Matriarch

Moog One

Nieuw en nu al iconen zijn de moog one 8 voice en de moog one 16 voice, klassieks en het tonebeeld van vakmanschap

Moog One 8 voice

De ultieme Moog Dream Synth
Als de eerste polyfone Moog-synthesizer in meer dan drie decennia, leidt Moog One een nieuw tijdperk van analoge synthese. Met de hand gemaakt in de Moog-fabriek in Asheville, North Carolina, is Moog One een programmeerbare, tri-timbrale analoge synth met een intuïtieve tactiele interface die de grens tussen instrument en artiest overstijgt, zodat je je muzikale doelen ongehinderd kunt bereiken. En dan is er natuurlijk dat legendarische Moog-geluid. Moog analoge circuits staan bekend om hun ongeëvenaarde punch en rijke harmonischen, en Moog One vertegenwoordigt de definitieve evolutie van deze klassieke circuits. Jarenlang onderzoek ging naar deze analoge droomsynth en dit komt tot uiting in elk aspect van het meesterlijke ontwerp. Onder uw vingers zal Moog One al uw verwachtingen overtreffen omdat het uw muzikale creativiteit inspireert en portalen opent voor een enorm sonische universum.

Geavanceerde sound engine-architectuur in moog one

Moog One kan tegelijkertijd acht stemmen articuleren, afhankelijk van de configuratie van uw instrument. De Moog One polyfone sound engine is gebouwd op de meest geavanceerde architectuur die ooit is bedacht voor een Moog-synthesizer. Per stem beschikt Moog One over drie ultramoderne analoge spanningsgestuurde oscillatoren (VCO's), twee onafhankelijke analoge filters (een Variable State-filter en het beroemde Moog Ladder Filter) die in serie of parallel kunnen worden uitgevoerd, een dubbele -bron variabele analoge ruisgenerator, een analoge mixer met externe audio-ingang, vier LFO's en drie envelopgeneratoren. U kunt de drie timbres splitsen of stapelen - elk met zijn eigen sequencer, arpeggiator en ingebouwde effectenbibliotheek - over het premium Fatar-toetsenbord met 61 noten met snelheid en aftertouch.

 

Premium effecten aan boord van de Moog One

Moog One synthesizer biedt een groeiende bibliotheek van programmeerbare per-synth en masterbus-effecten, waaronder refrein, delay, phase, bitreductie, vocoding en een reeks premium Eventide-reverbs zoals Blackhole, Shimmer, Plate, Room en Hall. Effecten kunnen worden toegepast als Synth-effecten en Master Bus-effecten. Synth-effecten worden toegepast op individuele timbral-lagen, terwijl Master Bus-effecten toegankelijk zijn via sends van alle drie de synthesizers. Hoewel de ingebouwde effecten digitaal zijn, is het Moog One-audiopad volledig analoog wanneer alle effecten echt worden omzeild.

Drie polysynths in één
Moog One is niet alleen polyfoon; het is tri-timbral (3-delige multitimbral) - dat wil zeggen, in staat om tot drie individuele Synths tegelijkertijd te spelen - gesplitst, gelaagd of gezoneerd over het toetsenbord - allemaal vanuit één enkele preset. Met elke Synth die toegang heeft tot zijn eigen geluidsparameters, nootbereik, arpeggiator en sequencer, kunt u rijke ensemble-uitvoeringen en diep gelaagde, evoluerende soundscapes creëren.

Meer informatie
EAN040232238918
OOK INTERESSANT