Aanbieding!

Steinberg Dorico Pro 4 EDU

Oorspronkelijke prijs was: € 555,00.Huidige prijs is: € 339,00. inc. btw -  280,17 ex btw

-39%

Muzieknotatie- en compositiesoftware voor macOS, Windows en iPad
Dorico helpt u bij het componeren van muziek en het schrijven ervan in muzieknotatie, waarbij automatisch gedrukte resultaten van uitzonderlijke kwaliteit worden geproduceerd. Het geeft u ook sequencer-achtige tools voor het bewerken van het afspelen van uw muziek, zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van de partituur.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

steinberg

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

 • Gemakkelijk retour zending
 • Bestel uw bestelling voor 17.00 uur voor behandeling/verzending op dezelfde dag.
 • Computers 5-9 Dagen ivm maatwerk en duurtest
Gegarandeerd veilig afrekenen
betalen ideal webshop
dorico pro 4 education
Steinberg Dorico Pro 4 EDU
 555,00 Oorspronkelijke prijs was: € 555,00. 339,00Huidige prijs is: € 339,00. inc. btw -  280,17 ex btw

Steinberg Dorico Pro 4 EDU

speciale prijs voor studenten ,  leraren en onderwijs instellingen

Muzieknotatie- en compositiesoftware voor macOS, Windows en iPad

Dorico pro EDU helpt u bij het componeren van muziek en het schrijven ervan in muzieknotatie, waarbij automatisch gedrukte resultaten van uitzonderlijke kwaliteit worden geproduceerd. Het geeft u ook sequencer-achtige tools voor het bewerken van het afspelen van uw muziek, zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van de partituur. Met honderden unieke, slimme tijdbesparende functies die u nergens anders zult vinden, is steinberg Dorico eenvoudig genoeg voor iedereen om te leren, maar krachtig genoeg om zelfs de meest veeleisende professionals tevreden te stellen.

 

Voordelen Steinberg Dorico pro EDU

 • De beste automatische gravure van alle software
 • Eenvoudige nootinvoer
 • Past op intelligente wijze de notatie aan terwijl u schrijft
 • Een willekeurig aantal delen of stukken in een enkel project
 • Automatische lay-out van instrumentale partijen, inclusief unieke gekoppelde cues
 • Verbluffende weergave – bijna 1.500 geluiden inbegrepen
 • Ondersteunt VST 3 virtuele instrumenten en effectprocessors (30 inbegrepen)
 • MIDI-editor met pianorollen in sequencerstijl
 • DTP-pagina-indeling
 • Geavanceerde akkoordsymbolen, ongestemd slagwerk en drumstelnotatie
 • Niet-maat gevoelige bmuziek, tuplets over maatstrepen, microtonaliteit, enz. worden allemaal correct behandeld – geen workarounds
 • Overdracht naar en van andere programma’s via MusicXML, MIDI, PDF, enz.

Hoe kom je in aanmerking voor dorico educatief !

De edu versie bied hetzelfde als de pro versie

je moet kunnen aantonen dat je student / leraar / instituut bent. (voorkeur per email). Het snelste is door een studentenkaart of collegekaart naar ons te mailen. Voor (muziekscholen) volstaat een briefhoofd o.i.d
Je kunt dit vooraf doen of nadat je de bestelling hebt gedaan, door te replyen op de orderbevestiging.

Studierichting is niet van belang. Ook leraren in bijvoorbeeld het basisonderwijs op prive scholen komen in aanmerking.

 

Merk

Steinberg

Steinberg De Duitse firma  is gevestigd in Hamburg en werd in 1984 opgericht door Manfred Rürup en Karl Steinberg. De eerste versie's cubase werden op de veel gebruikt op de Atari computers. Later Cubase Audio en de eerste softeare met een MIDI en Audio combinatie. Steinberg valt onder yamaha en heeft inmiddels ook audio interfaces Steinberg kennen we natuurlijk van Cubase Pro en Cubase artist Van hun industriestandaard DAW Cubase tot hun geavanceerde integratie met de geluidssystemen van Yamaha, Steinberg biedt het soort tools dat elke creatieve producer, artiest en engineer kan waarderen. Dit is het bedrijf dat MIDI sequencing software en het VST protocol uitvond, een revolutie teweegbracht in de rol van computertechnologie in muziekproductie en de grenzen van postproductie verlegde. Of je nu je volgende plaat maakt of een oude verbetert, je zult zeker genieten van wat ze te bieden hebben. Muzikanten, componisten, postproductiespecialisten en technici - zoals je zult merken als je i4studio raadpleegt, hebben we allemaal één ding gemeen: ons werk zou niet hetzelfde zijn zonder de decennialange innovatie van Steinberg. Sterker nog, als je een computer gebruikt als onderdeel van je muziek- of audioproductieworkflow, is de kans groot dat Steinberg al een grote invloed heeft gehad op de manier waarop jij muziek maakt. Steinberg is al sinds het midden van de jaren 1980 betrokken bij computergebaseerde muziekproductie - ruim voordat computers gemeengoed werden in studio's. Ze hebben niet alleen de rest van de muziekproductie een belangrijke impuls gegeven, maar ook de rest van de muziekindustrie. Niet alleen hebben ze de rest van de wereld een voorsprong gegeven, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ze daar tientallen jaren konden blijven.  
steinberg