Koop nu, Betaal later - Koop nu, betaal later | Verzending op dezelfde dag | 2 jaar garantie | Installatieservice

Native instruments

Native instruments

Met de producten van Native Instruments kan elke producer prima uit de voeten. Zoveel is zeker. Native Instruments is - voor de goede orde - een zeer bekende fabrikant van soft- en hardware voor computer-based audioproducties. Native Instruments is een nog tamelijk jong bedrijf (van 1999) dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Berlijn. Van daaruit smeedde het geniale plannen en mag het zich ondertussen voorloper noemen op het gebied van software synthesizers, samplers en effect processors, geluidsbibliotheken, hardware controllers, mixers en de speciaal voor DJ’s ontwikkelde audio interfaces.

Native Instruments kopen

Wil je DJ worden of ben je het al maar wil je aan de weg blijven timmeren? Sluit dan een verbond met Native Instruments. Native Instruments kopen is een eerste forse zet naar een schitterende loopbaan als DJ. Bekende merken die Native Instruments voert zijn overigens massive, kontact, Maschine, Reaktor, Traktor en ook Guitar Rig. Ondertussen zette NI, zoals Native Instruments niet zelden ook wel genoemd wordt, tal van innovatieve producten in de markt.

Mooi voorbeeld is wel de Maschine MK3, een systeem voor de productie en performance en het systeem om op snelle en op onderhoudende wijze tracks en beats te maken en die ook uit te voeren. Ook de Maschine MK3 wordt geleverd inclusief geluidsbibliotheek. Wil je echter alleen de ultieme productiesuite? Kies dan voor Native Instruments Komplete 12 Ulti Up. Dit complete systeem beschikt over onder andere Kontakt 6, Thrill Session Guitarist en Electric Sunburst. Met Komplete 12 ben je eigenlijk klaar. Het is de reden om toch vooral Native Instruments te kopen. Overigens mag de eerder genoemde Maschine MK3 er ook zijn. Ook hier is sprake van geïntegreerde hard- en software samengesmolten in een systeem met sampler, arranger, mixer, FX en ingebouwde audio interface. Ga er maar aan staan.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
 1. -14%
  NEW
  Native Instruments Komplete Kontrol A61 B-stock
  Speciale prijs € 188,00 Normale prijs € 219,00
 2. -21%
  Native Instruments komplete 12 Ultimate
  Speciale prijs € 899,00 Normale prijs € 1.145,00
 3. -13%
  Native Instruments Komplete Kontrol A61 midi keyboard
  Speciale prijs € 199,00 Normale prijs € 229,00
 4. -18%
  Native Instruments Komplete Kontrol A49
  Speciale prijs € 179,00 Normale prijs € 219,00
 5. -7%
  Native Instruments komplete kontrol S49 MK2 MIDI keyboard
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 499,00 Normale prijs € 535,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina