Facebook Pixel
Native maschine mikro mk3 Native instruments

Native maschine mikro mk3

Icon Qcon Pro X Controller MIDI Controllers

Icon Qcon Pro X Controller

Presonus FaderPort 16 DAW Fader controller

Presonus FaderPort 16

Hoewel een toetsenbord en muis beproefde DAW-besturingsapparaten zijn, zijn ze veel effectiever in combinatie met de precieze tactiele controle van de Presonus FaderPort ™ 16 over mix- en automatiseringsfuncties. Een superieure oplossing voor iedereen die in de doos mixt, alleen de FaderPort 16 biedt 16 100 mm aanraakgevoelige, gemotoriseerde faders en 89 knoppen met 104 verschillende functies, allemaal in een compact chassis dat gemakkelijk op elk bureau past. Zoom snel in op audiobestanden voor bewerking, wijzig plug-inparameters, beheer aux-mixen - en beheer natuurlijk de trackniveaus met één vinger. Met de Presonus FaderPort 16 geniet u van de snelste, meest efficiënte workflow die u ooit hebt meegemaakt.

€ 819,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Presonus

PreSonus Audio Electronics, Inc. is een Amerikaanse fabrikant van professionele audioapparatuur en software, die wordt gebruikt voor het maken, opnemen, mixen en masteren van muziek en andere audio. Dit omvat hun reeks digitale audio werkstation software DAW: Presonus Studio One.  Presonus bied midi controllers / remote controllers in de vorm van de Faderport FP8 en FP16, voor je studiomonitoren hebben ze monitor station en de presonus central station. De presonus quantum serie bied highend audio interface

Presonus FaderPort 16

Geavanceerde, innovatieve DAW-besturing

FaderPort 16: 16-kanaals Mix Production MIDI Controller.

Hoewel een toetsenbord en muis beproefde DAW-besturingsapparaten zijn, zijn ze veel effectiever in combinatie met de precieze tactiele controle van de FaderPort ™ 16 over mix- en automatiseringsfuncties. Een superieure oplossing voor iedereen die in de doos mixt, alleen de FaderPort 16 biedt 16 100 mm aanraakgevoelige, gemotoriseerde faders en 89 knoppen met 104 verschillende functies, allemaal in een compact chassis dat gemakkelijk op elk bureau past. Zoom snel in op audiobestanden voor bewerking, wijzig plug-inparameters, beheer aux-mixen - en beheer natuurlijk de trackniveaus met één vinger. Met de Presonus FaderPort 16 geniet u van de snelste, meest efficiënte workflow die u ooit hebt meegemaakt.

DAW controller 16 faders.

in plaats van u te dwingen uw MIX methode te herzien, vergroot de Presonus FaderPort 16 de manier waarop u momenteel mixt. Je gebruikt nog steeds je trouwe toetsenbord en muis voor dingen die ze goed doen, en de FaderPort 16 verwerkt wat je echt wilt weten: je mix. De mogelijkheid om de niveaus van 16 kanalen tegelijk te regelen, maakt het maken van de perfecte mix eenvoudiger dan ooit tevoren. En met de FaderPort 16 kunt u alleen de informatie bekijken die u nodig hebt om toegang te krijgen. Zestien digitale krabbelstrips geven visuele feedback. Snel navigeren tussen tracks en bussen. Moet u uw virtuele instrumenten automatiseren? Met de FaderPort 16 kun je alleen die tracks bekijken, waardoor schakelen tussen automatiseringstaken een fluitje van een cent wordt. Dit is DAW-besturing zoals je altijd had gehoopt!

Computer systeem vereisten Faderport 16

Hieronder staan ​​de minimale computersysteemvereisten voor de FaderPort ™ 16:

Mac
macOS® 10.11 of hoger (alleen 64-bits)
Intel® Core ™ 2 Duo-processor (Intel Core i3 of sneller aanbevolen)
4 GB RAM (8 GB of meer aanbevolen)
Windows
Windows® 7 x64 SP1 + platformupdate, Windows 8.1 x64, Windows 10 x64
Intel Core 2 Duo (Intel Core i3 of sneller aanbevolen)
4 GB RAM (8 GB of meer aanbevolen)
Mac- en Windows-systemen
USB 2.0-poort
Internetverbinding vereist voor installatie van driver en gebundelde software
30 GB vrije schijfruimte *
Monitor met een resolutie van 1366 x 768 (monitor met hoge dpi aanbevolen) *

PreSonus FaderPort 16 is getest en goedgekeurd om te werken met de volgende software:
Native modus
PreSonus® Studio One® 3.5.3
HUI-emulatie
Ondersteund door Pro Tools 12
Mackie Control-emulatie *
Ondersteund door Logic, Cubase, Nuendo, Sonar en Ableton

Meer informatie
EAN673454006296