Facebook Pixel
Arturia Keystep Pro MIDI Keyboard Arturia keyboard

Arturia Keystep Pro MIDI Keyboard

Presonus Faderport MIDI Controllers

Presonus Faderport

Presonus Faderport 8 DAW Controller

Presonus Faderport 8 DAW Controller

Hoewel een toetsenbord en muis beproefde DAW-besturingsapparaten zijn, zijn ze veel effectiever in combinatie met de nauwkeurige tactiele controle van de presonus FaderPort 8 over mix- en automatiseringsfuncties. Met 8 aanraakgevoelige, gemotoriseerde, 100 mm faders en 65 knoppen met 78 verschillende functies, kunt u snel inzoomen op audiobestanden voor bewerking, uw click-track tempo aanpassen met een simpele tik, plug-in parameters wijzigen, aux mixen beheren —En bedien natuurlijk de trackniveaus met één vinger. Met de presonus FaderPort 8 geniet u van de snelste, meest efficiënte workflow die u ooit hebt meegemaakt.

Speciale prijs € 495,00 Normale prijs € 499,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Presonus

PreSonus Audio Electronics, Inc. is een Amerikaanse fabrikant van professionele audioapparatuur en software, die wordt gebruikt voor het maken, opnemen, mixen en masteren van muziek en andere audio. Dit omvat hun reeks digitale audio werkstation software DAW: Presonus Studio One.  Presonus bied midi controllers / remote controllers in de vorm van de Faderport FP8 en FP16, voor je studiomonitoren hebben ze monitor station en de presonus central station. De presonus quantum serie bied highend audio interface

Presonus Faderport 8 Geavanceerde, innovatieve DAW-besturing
FaderPort ™ 8: 8-kanaals Mix Production Controller

Hoewel een toetsenbord en muis beproefde DAW-besturingsapparaten zijn, zijn ze veel effectiever in combinatie met de nauwkeurige tactiele controle van de FaderPort 8 midi controller over mix- en automatiseringsfuncties. Met 8 aanraakgevoelige, gemotoriseerde, 100 mm faders en 65 knoppen met 78 verschillende functies, kunt u snel inzoomen op audiobestanden voor bewerking, uw click-track tempo aanpassen met een simpele tik, plug-in parameters wijzigen, aux mixen beheren —En bedien natuurlijk de trackniveaus met één vinger. Met de FaderPort 8 geniet u van de snelste, meest efficiënte workflow die u ooit hebt meegemaakt.

Werk sneller en slimmer.
In plaats van u te dwingen uw mengmethode te herzien, vergroot de FaderPort 8 de manier waarop u momenteel mixt. U gebruikt nog steeds uw trouwe toetsenbord en muis voor dingen die ze goed doen, en de FaderPort 8 verwerkt de functies die u wilt gebruiken, zodat u uw workflow kunt aanpassen. Grote, verlichte knoppen maken het vinden van de functie die u nodig hebt snel en gemakkelijk. Acht digitale krabbelstrips geven visuele feedback. En als u een track met uw muis selecteert, volgt de FaderPort 8 uw selectie, waardoor u nog een andere manier krijgt om de functie te krijgen die u nodig hebt, precies wanneer u deze nodig hebt. Dit is DAW-besturing zoals je altijd had gehoopt!

Toegang met één knop tot belangrijke functies. *
De unieke Session Navigator van de FaderPort 8 biedt eenvoudige toegang tot acht missiekritieke functies voor maximale flexibiliteit. Gebruik de grote encoderknop en bijbehorende knoppen om efficiënter en sneller te bewerken en te mixen. Blader door uw tijdlijn met behulp van de encoder of werk maat voor maat met de pijlknoppen; zoom in en uit op de tijdlijn met de encoder en maak je tracks groter of kleiner met de pijltjestoetsen; navigeren en markeringen neerzetten; en behoud constante controle over uw hoofdniveau. Zodra u de Session Navigator gaat gebruiken, zult u zich afvragen hoe u zonder hebt gemixt.

 • Functies kunnen variëren, afhankelijk van uw software.

Universele compatibiliteit en strakke Studio One®-integratie.
De gestroomlijnde workflow en ondersteuning van FaderPort 8 voor de Mackie Control- en HUI-protocollen maken het snel en gemakkelijk om vrijwel elke DAW te bedienen. Er is geen stuurprogramma-installatie nodig; sluit het besturingsoppervlak aan op een USB-poort en neem het commando over uw mix en plug-ins.

Maar de presonus FaderPort 8 is ronduit magisch wanneer gebruikt met PreSonus Studio One. (Studio One Artist is inbegrepen.) U zult versteld staan hoeveel sneller u kunt werken.

 

 • 8 aanraakgevoelige, gemotoriseerde faders met een lengte van 100 mm
 • 8 Scribble Strip-schermen
 • Volledige opname-transportbesturing: afspelen, stoppen, snel vooruitspoelen, terugspoelen, opnemen, loop
 • Drop Marker Next / Prev Marker Next / Prev Event
 • Algemene sessiebesturing: Ongedaan maken / Opnieuw, Alles inschakelen, Solo / Mute wissen, Trackbeheer, Klik Aan / Uit met tap tempo
 • Session Navigator biedt snelle controle over track-scrolling, channel banking, tijdlijn-scrollen en nog veel meer
 • Kanaalbesturing: Niveau, Pan, Solo, Mute, Rec Arm
 • Automatiseringsbesturing: aanraken, vergrendelen, bijsnijden, schrijven, lezen, uit
 • Optionele Fader-functionaliteit: invoegtoepassing bewerken, bussturen, pannen
 • macOS® / Windows® compatibel met native Studio One®-ondersteuning en HUI en Mackie Control Universal-emulatie *
 • Voetschakelaaringang voor handsfree starten / stoppen
 • USB 2.0-connectiviteit

 

Meer informatie
EAN673454005510
OOK INTERESSANT
 1. Native Instruments Maschine MK3 Native instruments
  Native Instruments Maschine MK3
  Speciale prijs € 545,00 Normale prijs € 599,00
 2. Softube Console 1 Fader MIDI Controllers
  Softube Console 1 Fader
  Speciale prijs € 545,00 Normale prijs € 599,00