Facebook Pixel

RME

RME

Als er een aanbieder is die een indrukwekkend aanbod audio interfaces biedt dan is het wel RME audio . Behalve voor deze zeer betrouwbare audio interfaces is RME ook al een grote speler op het gebied van converters, microfoon voorversterkers en netwerk audio oplossingen. RME werkt daarbij steeds met unieke en bijzonder innovatieve kern technologieën, ook al iets dat van REM een bijzondere aanbieder maakt

RME audio interface

REM biedt simpelweg ondersteuning aan zo goed als alle gebruikers en dat op alle platforms. Je connect bijvoorbeeld met de platforms geschikt voor Windows, Mac OS via je PCI of PCIe, via Thunderbolt FireWire, IOS Class Compliance of gewoon via USB 2 of USB 3. Wat RME daarnaast onderscheidt is de verschillende interface indelingen die het kan bieden net als de zeer sterke drivers die het biedt. Een RME audio interface staat bekend als een zeer stabiele interface die prestaties levert met een lage latentie, zeker op Mac OS en Windows. Niet voor niets wordt de audio interface van RME op tal van verschillende niveaus en zeer breed toegepast.

RME audio interface kopen

RME audio interface kopen is geen gekke gedachte, zeker in de wetenschap dat elke dag opnieuw ook professionals graag gebruik maken van de audio interfaces van RME. RME audio interfaces vind je terug in opnamestudio’s, het wordt gebruikt door omroepen, bij wetenschappelijk onderzoek, bij live tours en zeer ook in het theater. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Met RME heb je altijd kwaliteit en een betrouwbaar product ongeacht waar het gebruikt wordt. Bekende producten van RME zijn wel de RME fireface UC Audio Interface, de RME Babyface Pro FS en ook de uitgebreide RME Fireface UCX Desktop Firewire USB audio interface. Het zijn stuk voor stuk producten die in alles uitstralen wat RME is: veelzijdig, door iedereen prima te gebruiken en zowel stabiel als betrouwbaar.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
 1. -1%
  RME Babyface Pro Fs
  Waardering:
  80%
  Speciale prijs € 729,00 Normale prijs € 735,00
 2. -1%
  RME Fireface 802
  Speciale prijs € 1.389,00 Normale prijs € 1.409,00
 3. -9%
  RME Fireface UFX+ audio Interface
  Speciale prijs € 2.199,00 Normale prijs € 2.429,00
 4. -2%
  RME Fireface UCX II usb audio interface
  Speciale prijs € 1.299,00 Normale prijs € 1.320,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina