Facebook Pixel
Prism sound Lyra 2 Audio interface

Prism sound Lyra 2

RME Fireface UFX+ audio Interface RME

RME Fireface UFX+ audio Interface

RME Fireface 802

RME Fireface 802 Audio Interface

De Fireface 802 vernieuwt de reputatie van RME, gebouwd op de legendarische Fireface 800. 60 audiokanalen, high-end microfoonvoorversterkers, referentieklasse converters, een volledige effectensectie en bediening tot 192 kHz vormen de basis voor nog veel meer functies.

Speciale prijs € 1.389,00 Normale prijs € 1.409,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

RME biedt een uitgebreid assortiment audio-interfaces, converters, microfoonvoorversterkers en netwerkaudio-oplossingen, allemaal gebaseerd op zijn unieke en innovatieve kerntechnologieën.

Connectiviteit met meerdere platforms voor Windows en Mac OS via PCI, PCIe, Thunderbolt-technologie, FireWire, USB 2 en 3, evenals iOS Class Compliance heeft RME een wereldwijde reputatie opgeleverd voor het bieden van ondersteuning aan alle gebruikers op alle platforms.

Dit is vooral duidelijk met de opname van meerdere interface-indelingen op producten zoals de Fireface UFX, UFX +, UCX, Fireface UC, BabyFace , 802 en MADIface XT. De reputatie van RME wordt versterkt door zijn drivers, die ongeëvenaarde stabiliteit en prestaties met lage latentie bieden .RME Audio-producten worden dagelijks gebruikt door professionals in verschillende gebieden. Van opnamestudio's tot grote omroepen.

RME Fireface 802

De Fireface 802 vernieuwt de reputatie van RME, gebouwd op de legendarische Fireface 800. 60 audiokanalen, high-end microfoonvoorversterkers, referentieklasse converters, een volledige effectensectie en bediening tot 192 kHz vormen de basis voor nog veel meer functies

De Fireface 802 werkt met ultralage latentie met USB of FireWire, gecombineerd met de legendarische stabiliteit en het onderhoud van de RME-driver. Actieve jitteronderdrukking, individueel schakelbare referentieniveaus voor alle in- en uitgangen, volledige stand-alone functionaliteit, RME's unieke DIGICheck meet- en analyse-toolbox en identieke werking op Windows-pc en Mac.

TotalMix FX , RME's digitale high-end mixer en signaalrouter, aangedreven door twee krachtige DSP's, met geïntegreerde EQ, Dynamics en Reverb / Echo-effecten tot 192 kHz, plus een ingebouwde monitoring controller. 


De volledige functieset omvat ook de optionele Class Compliant-modus en bediening met TotalMix FX voor iPad, de app van RME om de 802 volledig te bedienen vanaf de iPad, zonder enige computer. De eenvoudig te gebruiken app bevat meting voor alle 90 kanalen plus effectenbus, verschillende instelschermen en volledige controle over alle functies.

De RME Fireface 802 is een sterk geïntegreerde professionele audio-oplossing, een volwaardige studio, allemaal in een 19-inch behuizing. Een interface die is ontworpen voor gebruikers die geen compromissen willen sluiten op het gebied van geluid, stabiliteit en ultralage latentie, en die verlangen naar een ongeëvenaarde professionele functieset. Wederom een ​​mijlpaalinterface van RME, inclusief het beste van het beste en zelfs een beetje meer.

ANALOGE I / O
De Fireface 802 heeft 12 analoge I / O's.

12 INGANGEN
8 gebalanceerde TRS aan de achterkant en 4 XLR-ingangen met microfoon / instrument voorversterkers aan de voorkant.

12 UITGANGEN
Aan de achterkant: 8 gebalanceerde TRS. Aan de voorkant: twee hi-power TRS-stereotelefoonuitgangen leveren hoge volumes, zelfs met een hoofdtelefoon met hoge impedantie (afspeelkanalen 9/10 en 11/12).

 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!