Facebook Pixel
RME Babyface Pro Fs RME

RME Babyface Pro Fs

RME Fireface UCX desktop FireWire-USB audio interface

RME FIreface UCX audio interface

De RME Fireface UCX is een sterk geïntegreerde pro-audio-oplossing in een ultracompact formaat voor studio- en live-opnamen. Het blijft de lange traditie van RME van het ontwerpen van compacte high-end interfaces, verpakt in een half-rack-formaat.

€ 1.085,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

RME biedt een uitgebreid assortiment audio-interfaces, converters, microfoonvoorversterkers en netwerkaudio-oplossingen, allemaal gebaseerd op zijn unieke en innovatieve kerntechnologieën.

Connectiviteit met meerdere platforms voor Windows en Mac OS via PCI, PCIe, Thunderbolt-technologie, FireWire, USB 2 en 3, evenals iOS Class Compliance heeft RME een wereldwijde reputatie opgeleverd voor het bieden van ondersteuning aan alle gebruikers op alle platforms.

Dit is vooral duidelijk met de opname van meerdere interface-indelingen op producten zoals de Fireface UFX, UFX +, UCX, Fireface UC, BabyFace , 802 en MADIface XT. De reputatie van RME wordt versterkt door zijn drivers, die ongeëvenaarde stabiliteit en prestaties met lage latentie bieden .RME Audio-producten worden dagelijks gebruikt door professionals in verschillende gebieden. Van opnamestudio's tot grote omroepen.

RME Fireface UCX audio Interface

De RME Fireface UCX is een sterk geïntegreerde pro-audio-oplossing in een ultracompact formaat voor studio- en live-opnamen. Het blijft de lange traditie van RME van het ontwerpen van compacte high-end interfaces, verpakt in een half-rack-formaat eenheid die meestal verspreid zou zijn over twee of drie 19 inch-panelen

Fireface UCX ,High-End Converter met ontwerp met lage latency

Na enorme inspanning heeftRME audio Interface nogmaals de alle nieuwste technologieën, geïntroduceerd met het bekroonde vlaggenschip UFX, plus een aantal nieuwe ontwikkelingen in een behuizing van een halve 19 inch.

Het resultaat is een geweldige combinatie van de meest succesvolle producten van RME: Fireface UFX, Firefaces UC / 400 en Babyface. De Fireface UCX is niet alleen een kleinere versie van de hit UFX, met de HFX-kern, de voorversterkers en de complete effectenmotor. De UCX zet de traditie van de enorm succesvolle compacte interfaces van RME voort en combineert deze met de bruikbaarheid van de Babyface via de optionele RME-afstandsbedieningen.

Met de RME Fireface UCX heeft RME een al perfect product opnieuw uitgevonden door bestaande functies en kenmerken te verbeteren en geavanceerde nieuwe toe te voegen:

  • Low Latency mastering grade converters met uitstekende specificaties
  • Twee microfoonvoorversterkers met de premiumtechnologie van RME's high-end opname bestsellers Micstasy en UFX, inclusief de AutoSet overbelastingsbeveiliging.
  • Een nieuw ontwikkelde Hammerfall-audiokern, die USB en FireWire ondersteunt met maximale prestaties en ultra-lage latentie, gecombineerd met de legendarische RME-stuurprogramma-stabiliteit en -onderhoud op beide busprotocollen.
  • TotalMix FX met de complete Fireface UFX DSP-engine, inclusief alle effecten tot 192 kHz.
  • Monitoring Controller: een combinatie van de indrukwekkende flexibiliteit van de TotalMix FX monitoring toolset en de optionele RME-afstandsbediening.
  • RME's unieke DIGICheck meet- en analyse-toolbox voor Windows PC en Mac.

Plus ondersteuning voor RME's geavanceerde afstandsbediening, actieve jitteronderdrukkingstechnologie, professionele ondersteuning van referentieniveaus, geavanceerde stand-alone functionaliteit, volledige 192 kHz-werking en last but not least twee high speed
MIDI I / O's.
De RME Fireface UCX is de eerste professionele audio-interface met Class Compliant-modus die werkt met Apple's iPad, voor perfecte stereo tot 18-kanaals opname en weergave, en de toevoeging van echt professionele I / O's.
Dus de RME UCX is een halve rack-eenheid, die eigenlijk krachtiger is dan de meeste 19-inch eenheden. Al met al is de Fireface UCX de nieuwe compacte droominterface, gemaakt met zorg voor elk detail, en een nieuwe premium oplossing voor elk desktop- en live-gebruik, zonder compromissen in geluid, stabiliteit en ultra-lage latentie.

Meer informatie
EAN4260123362843
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!