Facebook Pixel
RME Fireface UC audio interface RME

RME Fireface UC audio interface

RME Fireface 802 RME

RME Fireface 802

RME Fireface UFX II USB audio interface

RME Fireface UFX II USB audio interface

20-jarig jubileum-vlaggenschipinterface

De unieke RME Fireface UFX II is de beste oplossing om analoge en digitale audiogegevens rechtstreeks van vrijwel elke bron naar een computer over te brengen. Zo wel de UFX II als de UCX hebben de best morgelijke convertors, en bieden een top range geluids kwaliteit.

€ 1.885,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

RME biedt een uitgebreid assortiment audio-interfaces, converters, microfoonvoorversterkers en netwerkaudio-oplossingen, allemaal gebaseerd op zijn unieke en innovatieve kerntechnologieën.

Connectiviteit met meerdere platforms voor Windows en Mac OS via PCI, PCIe, Thunderbolt-technologie, FireWire, USB 2 en 3, evenals iOS Class Compliance heeft RME een wereldwijde reputatie opgeleverd voor het bieden van ondersteuning aan alle gebruikers op alle platforms.

Dit is vooral duidelijk met de opname van meerdere interface-indelingen op producten zoals de Fireface UFX, UFX +, UCX, Fireface UC, BabyFace , 802 en MADIface XT. De reputatie van RME wordt versterkt door zijn drivers, die ongeëvenaarde stabiliteit en prestaties met lage latentie bieden .RME Audio-producten worden dagelijks gebruikt door professionals in verschillende gebieden. Van opnamestudio's tot grote omroepen.

RME topline audio interface de Fireface UFX II

20-jarig jubileum-vlaggenschipinterface

De unieke RME Fireface UFX II is de beste oplossing om analoge en digitale audiogegevens rechtstreeks van vrijwel elke bron naar een computer over te brengen.

Talloze unieke kenmerken, goed doordachte configuratiedialogen, een toonaangevende mengmotor en bewakingsoplossing, professionele DSP-effecten en toonaangevende analoge circuits met de nieuwste digitale converters plaatsen de RME Fireface UFX II in de top van het assortiment van computergebaseerde audio-interfaces.

Met uitzonderlijke flexibiliteit en compatibiliteit, de opname van DURec (Direct USB Recording) en RME audio zijn beroemde hardware en driver ontwerpen met lage latentie, levert de RME Fireface UFX II een rijke functieset die gebruikers in zowel high-end thuisstudio's als commerciële audioproductie zal aanspreken. faciliteiten.

Met capaciteit voor 60 audiokanalen (30 input en 30 output), ondersteuning voor samplefrequenties hoger dan 192 kHz en de flexibiliteit die wordt geboden door USB-connectiviteit, is de nieuwe Fireface UFX II een ideale oplossing voor een breed scala aan opname-, mix- en bewakingstoepassingen.

RME Fireface UFX II Connections

De RME Fireface UFX II audio interface biedt uitstekende flexibiliteit waardoor de interface naadloos in talloze productieomgevingen past. Analog, ADAT, AES, SPDIF en USB 2 zijn allemaal standaard op de Fireface UFX II. Even indrukwekkend is het aantal kanalen: 12 analoge, 16 ADAT en 2 AES voor 30 kanalen en 30 kanalen. Verder, met ondersteuning voor USB 2-connectiviteit, kan de nieuwe Fireface UFX II worden geïntegreerd met RME's optionele ARC USB-afstandsbediening.

RME Fireface UFX II AD/DA

RME's Fireface UFX II bevat premium AD/DA-converters, geoptimaliseerde analoge I/O-circuits, evenals verbeterde SNR- en THD-waarden om ongerepte, kristalheldere en transparante audio te garanderen. Een nieuw PAD-vrij microfoon circuit ontwerp met een maximaal ingangsniveau van +18 dBu en een versterkingsbereik van 75 dB biedt een probleemloze werking voor de meest veeleisende opname-omgevingen.

Meer informatie
EAN4260123363116