Facebook Pixel
Auralex MoPad set van 2 Monitor isolatie akoestiek

Auralex MoPad set van 2 Monitor isolatie

sE reflexion-filter-pro akoestiek

sE reflexion-filter-pro

sE Electronics reflexion RF-x Filter

Ongewenst ruimtegeluid dat uw opnamen verstoort? Met de RF-X kan iedereen overal een geweldig klinkende opname maken

€ 95,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

sE Electronics,

Microfoons en reflexion filters, hand gemaakt voor de hoogste kwaliteit. sE electronics microfoons voldoen aan de hoogste standaard.

 

De RF-X is een instant vocal booth voor elke thuisstudio.

Ongewenst ruimtegeluid dat uw opnamen verstoort? Met de RF-X kan iedereen overal een geweldig klinkende opname maken.

Met dezelfde ontwerptechnologie als de industriestandaard Reflexion Filter® PRO, werd de RF-X ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de veeleisende artiest die met een beperkt budget werkt. Met zijn lichtgewicht geventileerde behuizing en een efficiënte, opnieuw ontworpen klemsamenstelling, is de RF-X de eenvoud zelf, die uitstekende prestaties en gebruiksgemak biedt.

Er zijn nieuwe materialen ontwikkeld om de RF-X lichter te maken dan zijn voorgangers, maar ook om de duurzaamheid te behouden, waardoor de RF-X een veelzijdig product is dat geschikt is voor elke uitdagende werkomgeving. Het beschikt over een vierlagig akoestisch filterontwerp bestaande uit het buitenste geventileerde composietpaneel, een wollen stoflaag, een luchtspleetlaag en een binnenste akoestische schuimlaag.

Dit meerlagige ontwerp onderscheidt de RF-X van zijn concurrenten door frequenties gelijkmatig over het hele spectrum te filteren, waardoor wordt gegarandeerd dat opnames bijna geen geluidskleuring vertonen bij gebruik van het filter.

Meer informatie
MerksE Electronics
EAN0819032010013
Amazon min vk97.98