Facebook Pixel
Native Instruments komplete 13 Ultimate Native instruments

Native Instruments komplete 13 Ultimate

Arturia Sound Explorers Collection Instruments

Arturia Sound Explorers Collection

Spectrasonics Trilian 1.5

Spectrasonics Trilian 1.5

Met zijn uitgebreide ontwerp brengt spectrasonics Trilian veel verschillende soorten bas sounds samen in één buitengewoon klinkend virtueel instrument.

Spectrasonics Trilian is vanaf het begin ontworpen om het meest veelzijdige virtuele basinstrument te zijn dat vandaag beschikbaar is, met een nieuw niveau van expressieve, realtime prestaties voor akoestische en elektrische bassen - plus geavanceerde synth-bastonen met krachtige bewerking en buitengewone geluidskwaliteit. Trilian is de opvolger van Spectrasonics 'bekroonde Trilogy- basinstrument

€ 222,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Spectrasonics Virtual Instruments

Spectrasonics-gebruikers zijn onder meer 's werelds meest vooraanstaande artiesten, producenten, sessiespelers, remixers, game-ontwikkelaars en film- en tv-componisten. De instrumenten van het bedrijf zijn te horen in duizenden hitrecords, best verkopende games, populaire televisieshows en grote films. Elk Spectrasonics-product heeft een topprijs in de branche gekregen en lovende kritieken gekregen.

Opgericht in 1994 door de Los Angeles-componist Eric Persing en zijn vrouw Lorey, werd Spectrasonics al snel een toonaangevende ontwikkelaar van gesamplede geluidsbibliotheken van wereldklasse.Door gebruik te maken van zijn jarenlange expertise op het gebied van productontwerp, verwierf Spectrasonics een reputatie voor het stellen van de norm voor uitmuntendheid in de branche.Tegenwoordig is Spectrasonics een team geworden van vele begaafde, creatieve mensen

Spectrasonics Instruments:

Omnisphere Keyscape Trilian

 

Spectrasonics Trilian 1.5 is de totaaloplossing voor bas.

Met zijn uitgebreide ontwerp brengt spectrasonics Trilian 1.5 veel verschillende soorten bas sounds samen in één buitengewoon klinkend virtueel instrument.

Spectrasonics Trilian is vanaf het begin ontworpen om het meest veelzijdige virtuele basinstrument te zijn dat vandaag beschikbaar is, met een nieuw niveau van expressieve, realtime prestaties voor akoestische en elektrische bassen - plus geavanceerde synth-bastonen met krachtige bewerking en buitengewone geluidskwaliteit. Trilian is de opvolger van Spectrasonics 'bekroonde Trilogy- basinstrument, dat een diepere controle over de muzikale expressie en een veel grotere flexibiliteit bij het vormgeven van het geluid biedt. De 34GB-bibliotheek van Trilian is 10 keer zo groot als Trilogy en bevat alle nieuwe akoestische, elektrische en synth-bassen.

Aangedreven door de volgende generatie STEAM Engine-technologie, is Trilian het eerste instrument met kernbibliotheekintegratie met Spectrasonics vlaggenschip Omnisphere® synth - waardoor Trilian-geluiden kunnen worden gebruikt binnen de spectrasonics Omnisphere-omgeving voor verder geluidsontwerp en keyboard / bass splits.

Meer informatie
EAN835948000238