Facebook Pixel

Steinberg cubase

Steinberg cubase

Steinberg is een van de meest bekende leveranciers van muzieksoftware. Zo was het de eerste producent van een MIDI gestuurd multitrack sequencer, de Pro 16. De echte doorbraak volgde al snel met de Pro 24 en al jarenlang timmert Steinberg, een Duitse onderneming, ondertussen aan de weg met Cubase. Met Steinberg Cubase koop je studiosoftware die wereldwijde bekendheid geniet en al jarenlang dienst doet. Steinberg Cubase is er namelijk al vanaf 1989.

Steinberg Cubase software

Steinberg Cubase software wordt al jarenlang wereldwijd gebruikt en geldt aks perfecte en gebruiksvriendelijke software, software die er telkens weer voor weet te zorgen dat je in de ideale workflow geraakt. Zeker starters, hobbyisten en mensen die in de kleinere thuisstudio’s werken kunnen met Steinberg Cubase prima uit de voeten. Ondertussen wordt vooral gebruik gemaakt van Steinberg Cubase software in de vorm van Elements 10.5. Ook hiermee kunnen DAW starters meer dan goed uit de voeten. Het biedt onder meer 24 fysieke in- en uitgangen.

Steinberg Cubase software kopen

Van Steinberg Cubase software kopen heeft nog nooit iemand spijt gehad. Zeker niet zij die werken met Elements 10.5 dat ruimte biedt voor opname en weergave van maximaal 48 audiosporen en liefst 64- MIDI sporen. Het systeem is 64 bit processing en heeft een maximale sample rate van 192 Khz. Koop je deze software dan krijg je bovendien de beschikking over onder meer een sampler track, 24 instruments tracks een drum en key editor en chord pads. Steinberg Cubase software is uiteraard geschikt voor Windows en voor Mac OS X. In Hamburg levert Steinberg al vanaf 1984 prima werk. Hoewel de concurrentie moordend is geworden in de loop der tijd, weet Steinberg met zeker Cubase het hoofd prima boven water te houden. De software wordt door gebruikers overigens omschreven als software die je vrijwel meteen in de flow krijgt en die meteen de creativiteit in werking zet.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina