Facebook Pixel
Presonus Studio One 5 Professional Music Production

Presonus Studio One 5 Professional

Steinberg Cubase Artist 11 EDU Steinberg cubase

Steinberg Cubase Artist 11 EDU

Steinberg Cubase Artist 11

Steinberg Cubase Artist 11

Incl: USB eLicense dongle

Gratis update naar Steinberg Cubase 12 verwacht 2022

 

Tijdelijke actie !! : Buy Artist, Get Pro! Customers who purchase and activate Cubase Artist 11 between July 1, 2021, and July 31, 2021, will automatically receive an activation code for Cubase Pro 11.

Al jaren lang maakt Steinberg het bekende DAW pakket Cubase, het is een van de populairste en bekenste en oudste DAW-pakketten op de markt. Steinberg Cubase Artist 11 is een uitstekende middenweg tussen de Cubase Pro-versie en de instap versie Cubase Element. Cubase Artist bevat nog altijd uitstekende mogelijkheden en opties voor producers die vooruit willen met de huidige techniek. Componeren, mixen, audio midi alles is mogelijk.

€ 287,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Steinberg

De Duitse firma Steinberg is gevestigd in Hamburg en werd in 1984 opgericht door Manfred Rürup en Karl Steinberg. De eerste versie's cubase werden op de veel gebruikt op de Atari computers. Later Cubase Audio en de eerste softeare met een MIDI en Audio combinatie. Steinberg valt onder yamaha en heeft inmiddels ook audio interfaces

Steinberg kennen we natuurlijk van Cubase Pro en Cubase artist

Steinberg Cubase Artist 11

Al jaren lang maakt Steinberg het bekende DAW pakket Cubase, het is een van de populairste en bekenste en oudste DAW-pakketten op de markt. Steinberg Cubase Artist 11 is een uitstekende middenweg tussen de Cubase 11 Pro -versie en de instap versie Cubase Element. Cubase Artist 11 bevat nog altijd uitstekende mogelijkheden en opties voor producers die vooruit willen met de huidige techniek. Componeren, mixen, audio midi alles is mogelijk.

Meer informatie
EAN086792370538
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!