Facebook Pixel
Steinberg Cubase Artist 11 Steinberg cubase

Steinberg Cubase Artist 11

Ableton Live 11 download Ableton

Ableton Live 11 download

Steinberg Cubase Artist 11 EDU

Speciale Cubase : Steinberg Artist 11 EDU

voor educatie, docenten, studenten.

Incl: USB eLicense dongle

Steinberg staat al jaren een de top met het DAW pakket Cubase, het is een van de meest toon avgevende DAW-pakketten op de markt. Steinberg Cubase Artist 11 EDUcatief is een perfecte middenweg tussen de Cubase Pro-11 en de basis / instap steinberg Cubase Element. Cubase Artist bied ruim voldoende mogelijkheden en opties voor producers die voorop willen lopen met techniek en audio kwaliteit. Componeren, mixen, audio bewerken midi aansturen. Cubase artist bied ruim voldoende mogelijkheden.

€ 195,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Steinberg

De Duitse firma Steinberg is gevestigd in Hamburg en werd in 1984 opgericht door Manfred Rürup en Karl Steinberg. De eerste versie's cubase werden op de veel gebruikt op de Atari computers. Later Cubase Audio en de eerste softeare met een MIDI en Audio combinatie. Steinberg valt onder yamaha en heeft inmiddels ook audio interfaces

Steinberg kennen we natuurlijk van Cubase Pro en Cubase artist

Cubase Artist 11 EDU

voor educatie, docenten, studenten

Steinberg maker van het beroemde DAW pakket Cubase, door de jaren heen een van meest populaire en bekenste DAW-pakketten in de industrie. Steinberg Cubase Artist 11 Edu is een geschikte middenweg tussen de Cubase Pro-versie en debasis versie Cubase Element. Cubase Artist 11 bied uitstekende mogelijkheden en opties voor muziekanten die voorop willen lopen met de huidige techniek. Muziek Componeren, mixen, audio bewerken midi noteren het is allemaal mogelijk met de artist versie.

Ben je geen student \ docent kijk dan bij artist pro

Meer informatie
EAN086792370538
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!