Facebook Pixel
Steinberg UR44C Audio / Midi Interface Audio interface

Steinberg UR44C Audio / Midi Interface

Steinberg UR22MKII Value Edition

Steinberg UR22MK2 bundel Audio Interface

Een van onze favorieten, goed geluid, goede microfoon pre-amp, snelle driver en een gratis Cubase

De Steinberg UR22mk2 is de perfecte audiopartner om overal nummers te componeren en produceren. Met ingangen voor microfoons en instrumenten (inclusief fantoomvoeding aan boord), MIDI-ingangen en -uitgangen, latency vrije monitoring met DSP-effecten en snelle, betrouwbare connectiviteit met computers , is het opmerkelijk veelzijdig. Niet alleen dat, maar met twee topklasse microfoon voorversterkers, 32-bit / 192 kHz opnamekwaliteit en hoogwaardige componenten overal, neemt de Steinberg UR22C uw prestaties op met verbluffende helderheid en details. Dankzij de stevige maar lichtgewicht constructie en de meegeleverde Cubase element-opnamesoftware is hij ideaal om overal met u mee te reizen en is hij een geweldige metgezel voor het maken van muziek.

The package contains:

  • Cubase Elements
  • Groove Agent
  • UR22mkII USB Audio Interface
  • Cubasis LE
  • 30% voucher for the Steinberg online shop on all Groove Agent Expansions
€ 159,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Steinberg

De Duitse firma Steinberg is gevestigd in Hamburg en werd in 1984 opgericht door Manfred Rürup en Karl Steinberg. De eerste versie's cubase werden op de veel gebruikt op de Atari computers. Later Cubase Audio en de eerste softeare met een MIDI en Audio combinatie. Steinberg valt onder yamaha en heeft inmiddels ook audio interfaces

Steinberg kennen we natuurlijk van Cubase Pro en Cubase artist

Steinberg Audio Interface UR22MKII Value Edition

De Steinberg UR22MKii is de perfecte audiopartner om overal nummers te componeren en produceren. Met ingangen voor microfoons en instrumenten (inclusief fantoomvoeding aan boord), MIDI-ingangen en -uitgangen, latency vrije monitoring met DSP-effecten en snelle, betrouwbare connectiviteit met computers , is het opmerkelijk veelzijdig. Niet alleen dat, maar met twee topklasse microfoon voorversterkers, 32-bit / 192 kHz opnamekwaliteit en hoogwaardige componenten overal, neemt de Steinberg UR22MK2 uw prestaties op met verbluffende helderheid en details. Dankzij de stevige maar lichtgewicht constructie en de meegeleverde Cubase AI-opnamesoftware is hij ideaal om overal met u mee te reizen en is hij een geweldige metgezel voor het maken van muziek.

Neem uw muziek op waar u maar wilt met de steinberg UR22MKII

De UR22c is door chip tekorten tijdelijk niet leverbaar, vandaar dit alternatief

The package bevat:

  • Cubase Elements
  • Groove Agent
  • UR22mkII USB Audio Interface
  • Cubasis LE
  • 30% voucher for the Steinberg online shop on all Groove Agent Expansions
Meer informatie
EAN4957812634311
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!