Facebook Pixel
Steinberg UR22MKII Value Edition Audio interface

Steinberg UR22MKII Value Edition

Steinberg UR816C Audio / MIDI Interface Audio interface

Steinberg UR816C Audio / MIDI Interface

Steinberg UR44C Audio / Midi Interface

Steinberg UR44C

6 X 4 USB 3.0 AUDIO-INTERFACE

Het vinden van een locatie voor het maken van band- of ensemble-opnamen van hoge kwaliteit is een stuk eenvoudiger geworden met de Steinberg UR44C. Met meerdere hoogwaardige ingangen / uitgangen, professionele componenten, DSP-effecten en flexibel gebruik met computer of iOS-apparaat, alles verpakt in een compact, rijklaar pakket, overal is nu uw opnamestudio.

Speciale prijs € 288,00 Normale prijs € 303,00
incl. 21% btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Steinberg

De Duitse firma Steinberg is gevestigd in Hamburg en werd in 1984 opgericht door Manfred Rürup en Karl Steinberg. De eerste versie's cubase werden op de veel gebruikt op de Atari computers. Later Cubase Audio en de eerste softeare met een MIDI en Audio combinatie. Steinberg valt onder yamaha en heeft inmiddels ook audio interfaces

Steinberg kennen we natuurlijk van Cubase Pro en Cubase artist

Steinberg UR44C audio interface

Verzamel je vrienden om muziek in uitzonderlijke kwaliteit te produceren met de Steinberg UR44C, een robuuste, draagbare audio-interface met flexibele ingangen en een professionele 32-bit / 192 kHz opnamekwaliteit. Vier state-of-the-art D-PRE microfoon voorversterkers vangen je zang en akoestische instrumenten in verbluffende details, terwijl Hi-Z en lijningangen, plus MIDI In / Out, een hele groep laten opnemen, met de unieke sfeer van een ensemble-uitvoering. Met twee onafhankelijke koptelefoon uitgangen, latency vrije monitoring met effecten en Cubase AI-opnamesoftware inbegrepen, is de Steinberg UR44C uw sleutel tot het samen produceren van geweldige grooves.

Maak geweldige bandopnames met de steinberg UR44c

Studiotijd is duur, zoals alle bands weten, maar met de Steinberg UR44C kun je opnemen in je oefenruimte, op het podium en zelfs overal, zonder in te leveren op audiokwaliteit. Door zijn robuuste maar compacte, lichtgewicht constructie kan hij overal mee naartoe worden genomen en kun je hem gebruiken met zowel Windows / Macintosh-computers als iOS-apparaten. Het kan zelfs worden aangedreven door een iPad Pro of een USB-powerpack in zakformaat. Met ingebouwde DSP-effecten en veel uitgangen voor re-amping, is het uw perfecte draagbare partner om op locatie op te nemen en vervolgens elders te mixen.

Specificaties steinberg UR44C

Voorversterker microfoon D-PRE
Microfooningangen 4
Ingangen met lijnniveau 4
Ingangen met HI-Z 2
Analoge Eingänge TRS 2
Analoge ingang Combo 4
Analoge uitgang TRS 6
Fantoomvoeding 4
koptelefoon 2
MIDI I/O

Incl USB Kabel naar bekende USB aansluiting, dubbele uitvoering van de ur22c

Meer informatie
EAN4957812634243
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!