Power Book | DAW Notebook

DAW 15 Powerbook

arturia keystep

Arturia KeyStep MIDI Keyboard / Sequencer

Arturia Beatstep Pro USB pad-controller

De ultieme sequencer powerhouse, een controller van wereldklasse, performance sequencer en compositietool alles in één zeer aansluitbaar pakket

€ 228,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ARBEATSTEPPRO

Arturia Beatstep Pro

De ultieme sequencer powerhouse, een controller van wereldklasse, performance sequencer en compositietool alles in één zeer aansluitbaar pakket.

Twee onafhankelijke melodische sequencers en een drumsequencer stellen duizenden ideeën ter plaatse tot uw beschikking. Met de arturia BeatStep Pro beheerst u de prestaties en neemt u de volledige controle over virtuele apparaten, analoge en digitale instrumenten, drummachines en iPad-apps tegelijk. 16 projecten zijn direct toegankelijk, die elk 16 sequenties per melodische sequencer en 16 patronen voor de drumsequencer bevatten. Dat zijn meer dan 4000 mogelijke combinaties per project! Elke melodische reeks kan tot 64 stappen lang zijn met individuele articulatie van toonhoogte, snelheid en gate-tijd per noot. Dit zijn de krachtigste step-sequencers ooit gemaakt. De drumsequencer heeft 16 afzonderlijke tracks per reeks (één per pad). Neem in realtime op vanaf de pads of gebruik de stapknoppen voor die klassieke drummachine-workflow.

Keyfeatures arturia Beatstep Pro:
• Connect to virtually any musical device.
• 16 Projects, each with 16x2 sequences, 16 drum sequences and a controller map.
• performance effects: a looper with a touch strip, a randomizer, swing settings and more

Meer informatie
EAN3760033530840
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Arturia Beatstep Pro USB pad-controller
Uw waardering