Native Instruments Komplete Kontrol A61 midi keyboard

Native Instruments Komplete Kontrol A61 midi keyboard

17

DAW CI7 Power Notebook 17Inch

Presonus FaderPort 16 DAW-controller

Hoewel een toetsenbord en muis beproefde DAW-besturingsapparaten zijn, zijn ze veel effectiever in combinatie met de precieze tactiele controle van de Presonus FaderPort ™ 16 over mix- en automatiseringsfuncties. Een superieure oplossing voor iedereen die in de doos mixt, alleen de FaderPort 16 biedt 16 100 mm aanraakgevoelige, gemotoriseerde faders en 89 knoppen met 104 verschillende functies, allemaal in een compact chassis dat gemakkelijk op elk bureau past. Zoom snel in op audiobestanden voor bewerking, wijzig plug-inparameters, beheer aux-mixen - en beheer natuurlijk de trackniveaus met één vinger. Met de Presonus FaderPort 16 geniet u van de snelste, meest efficiënte workflow die u ooit hebt meegemaakt.

€ 795,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
PresFPort16

Geavanceerde, innovatieve DAW-besturing

FaderPort 16: 16-kanaals Mix Production Controller.

Hoewel een toetsenbord en muis beproefde DAW-besturingsapparaten zijn, zijn ze veel effectiever in combinatie met de precieze tactiele controle van de FaderPort ™ 16 over mix- en automatiseringsfuncties. Een superieure oplossing voor iedereen die in de doos mixt, alleen de FaderPort 16 biedt 16 100 mm aanraakgevoelige, gemotoriseerde faders en 89 knoppen met 104 verschillende functies, allemaal in een compact chassis dat gemakkelijk op elk bureau past. Zoom snel in op audiobestanden voor bewerking, wijzig plug-inparameters, beheer aux-mixen - en beheer natuurlijk de trackniveaus met één vinger. Met de Presonus FaderPort 16 geniet u van de snelste, meest efficiënte workflow die u ooit hebt meegemaakt.

Werk sneller en slimmer.
In plaats van u te dwingen uw MIX methode te herzien, vergroot de Presonus FaderPort 16 de manier waarop u momenteel mixt. Je gebruikt nog steeds je trouwe toetsenbord en muis voor dingen die ze goed doen, en de FaderPort 16 verwerkt wat je echt wilt weten: je mix. De mogelijkheid om de niveaus van 16 kanalen tegelijk te regelen, maakt het maken van de perfecte mix eenvoudiger dan ooit tevoren. En met de FaderPort 16 kunt u alleen de informatie bekijken die u nodig hebt om toegang te krijgen. Zestien digitale krabbelstrips geven visuele feedback. Snel navigeren tussen tracks en bussen. Moet u uw virtuele instrumenten automatiseren? Met de FaderPort 16 kun je alleen die tracks bekijken, waardoor schakelen tussen automatiseringstaken een fluitje van een cent wordt. Dit is DAW-besturing zoals je altijd had gehoopt!

Meer informatie
Price € 795,00
EAN 673454006296
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Presonus FaderPort 16 DAW-controller
Uw waardering